Wilde Westen opent tweede locatie op de Marnixstraat

Bij deze relaxte pizzaspot op de Marnixstraat kun je te gek chillen.

Wilde Westen je weet die uber chille plek aan het Bos en Lommerplantsoen in BoLo (binnen in crea spot MOMA) waar je goed belegde broodjes, pizza’s en biertjes kunt scoren? Nou die heeft nu dus gewoon een tweede locatie geopend. Wilde Westen Marnixstraat vind je zoals de naam al doet vermoeden op de Marnixstraat op de grens van Amsterdam Centrum en Amsterdam West. Ideaal dus als je iets verder weg woont van Bos en Lommer en jezelf toch wilt onderdompelen in de welbekende gezelligheid, huiselijkheid en pizza’s van Wilde Westen.

Wilde Westen Marnixstraat

Deze tweede locatie is iedere dag vanaf 17.00 uur geopend en je kunt er antipasti, pizza’s en desserts happen. En om het feest compleet te maken hebben ze ook heel veel verschillende biertjes die ze zo voor je kunnen tappen. Nice nice nice dus!

Op vrijdag en zaterdag zijn ze geopend tot 2 uur ’s nachts en de overige dagen van de week tot 1 uur ’s nachts. Een prima plek dus om wat ijskoude biertjes te doen met een pizza of Italiaanse snacks binnen handbereik lijkt me. En? Ga jij je weekend inluiden bij Wilde Westen Marnixstraat?

Te gekke scoop

Eentje om naar uit te kijken: Bar Karakter en chef Justin Brown (van Bao Buns Amsterdam) openen deze zomer het jongere zusje van Bar Karakter. Baohuis gaat deze nieuwe spot heten en het krijgt een te gek terras. Dat wordt een fijne plek voor deze zomer!

Wilde WestenMarnixstraat 198
Amsterdam Centrum
Drinks | diner

Openingstijden Wilde Westen Marnixstraat:
Maandag tot en met zondag vanaf 17.00 uur

Fotocredits: Wilde Westen

[mapsmarker marker=”148″]

Tags: pizzarestaurant Amsterdam | nieuwe pizzaspot | nieuwe bar met pizza’s | Wilde Westen opent tweede locatie | pizzarestaurant Marnixstraat | nieuwe coole spot Marnixstraat Amsterdam | pizza’s eten in Amsterdam West | pizza’s eten in Amsterdam Centrum

Translate»
Lees vorig bericht:
kaneelbroodje cinnamon bun recept
Dit kaneelbroodjes recept van Chef’s Table chef Magnus Nilsson wil je dit weekend nog maken

Ik hou van bakken, het heeft iets meditatiefs. Lees verder

Sluiten