De weekend tips

 

Nog geen plannen voor dit weekend? Nou er is weer volop te doen. Wellicht helpen deze tips je om je weekend wat extra vorm te geven.

Gooi je je dit weekend in de strijd om voor het laatst nog te kunnen eten bij BAUT Amsterdam op de Wibautstraat voordat ze verhuizen naar hun nieuwe pop-up locatie in Amsterdam zuid?

Of trap je je weekend op gepaste wijze af bij de Frits vrijdagmiddagborrel in ‘t Blauwe Theehuis? Lekkere tunes, heerlijke hapjes en drankjes.

Frits Vrijdagborrel Amsterdam

Ook een aanrader is Café Panache, de allernieuwste hotspot in Amsterdam West, gaan spotten en uittesten. Dit allerjongse telg is afkomstig van de horecafamilie die Amsterdam eerder al trakteerde op Hugo’s Bar & Kitchen, Bar Franklin en Americano Bar & Kitchen. De Ten Katestraat zal na vandaag nooit meer hetzelfde zijn!

Restaurant Cafe Panache Amsterdam West Ten Katestraat

Dit weekend staat Ensuite, het pop-up concept van restaurant Razmataz aan de Hugo de Grootplein in het teken van Two Chefs Brewing Ceviche, y mas. Drie chefs toveren de heerlijkste ceviche op tafel terwijl de mannen van Two Chefs Brewing de lekkerste bijpassende biertjes serveren.

Two Chefs Brewing EnSuite Razmataz

Aanstaande zondag is het feest bij Brouwerij Troost op de Cornelis Troostplein. Ze zijn net 1 jaar open en tijdens hun 1-jarig bestaan-feest zijn er natuurlijk heel veel nieuwe biertjes om te proeven!

Brouwerij Troost Amsterdam de Pijp

Ook koffiezaak Filter Amsterdam bestaat 1 jaar en ook dit wordt gevierd met een drankje tijdens 1 jaar Filter!

Natuurlijk hoeft het niet of, of en of, het kan ook en, en en en 🙂

Je kunt uiteraard ook één van deze nieuwe hotspots in Amsterdam uitproberen!

Hoe dan ook. Enjoy your weekend!!

Translate»
Lees vorig bericht:
Cafe Panache Amsterdam West Ten Katestraat restaurant nieuw
Vanaf vandaag open: Café Panache

 Met zulke voorbeeldige grote broers (Hugo's Bar & Kitchen op de Hugo de Grootplein, Bar Franklin op de Amstelveenseweg en...

Sluiten