Vegan Snack Shop nieuwe vegan streetfood pop-up Amsterdam

 
Booking.com

Vegan Snack Shop is de nieuwe vegan streetfood pop-up snackbar op het Beukenplein in Amsterdam Oost. Want ja vegan eten is hotter dan hot en hierop speelt deze nieuwe vegan spot handig op in.

Vegan Snack Shop pop-up in Oost

In de zomermaanden schept Het IJsboefje koude bolletjes ijs in bekertjes en op hoorntjes, maar in de wintermaanden geven ze vaak hun zaak voor even uit handen om de wintermaanden te overbruggen. Ooit vond je in dit pand de Georgische dumplings pop-up Batoni Khinkali en dit jaar neemt de Vegan Snack Shop de ruimte op het Beukenplein in Oost over met vegan streetfood gerechten.

Vegan eten uit Europa en Azië

De keuze is er reuze bij vegan pop-up Vegan Snack Shop. Zo hebben ze een Europa menu met een salade en pannenkoeken met toppings, een menu waarbij je je even in het Midden-Oosten waant (denk hummus met pitabrood en falafel), een menu vol met gerechten uit Zuid-Azië zoals roti en pakora (Indiase gefrituurde snacks) en een Zuid-Aziatische salade en ook gerechten uit Zuidoost-Azië zijn vertegenwoordigd. Wat dacht je van een Vietnamese vegan phò? Of een lekkere loempia. Yum. Om je keel te smeren, hebben ze zelfgemaakte limonade met citroen en/of gember. Liever kraanwater? Dat kan ook en is gewoon gratis.

Ben je ook zo verzot van hummus? Dit zijn de spots om verse hummus te eten

DIY vegan salade

Ben je meer van het type ik doe het liever zelf, dat kun je bij deze nieuwe vegan spot in Amsterdam Oost helemaal los gaan met de verschillende vegan ingrediënten en toppings.

Scoop alert! Corner Bakery opent een tweede vestiging in Amsterdam West

Vegan Snack Shop
Beukenplein 5
Amsterdam Oost
Lunch | snacks | diner

Openingstijden Vegan Snack Shop:
Maandag tot en met donderdag van 14.00 uur tot 22.00 uur
Vrijdag van 14.00 uur tot 23.00 uur
Zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 23.00 uur

Foto credits: Vegan Snack Shop

Tags: Vegan pop-up restaurant | vegan eten Amsterdam  | vegan eten Amsterdam Oost | vegetarisch eten Amsterdam | vegetarisch restaurant Amsterdam | vegetarisch restaurant Amsterdam Oost

Translate»
Lees vorig bericht:
The Breakfast Club Zuidas
Watch out! The Breakfast Club Zuidas komt eraan!

 The Breakfast Club Zuidas is de nieuwste telg uit de ontbijtclubfamilie. Read more

Sluiten