(Sterren)chefs openen pop-up restaurant

Wauw er komt wel een heel bijzonder pop-up restaurant aan: The Chefsclub. Een tijdelijk restaurant waarbij negen chefs die bij een sterrenzaak hebben gekookt (oftewel zelf als chef of onder de vleugel van een sterrenchef) de spreekwoordelijke sterren van de hemel gaan koken.
Van 7 januari tot en met 11 januari (tijdens de Horecava 2018 die plaatsvindt in de Amsterdamse RAI) koken deze chefs om de beurt een lunch of een diner. Ze krijgen dus allemaal eenmaal de kans te shinen, dus ik verwacht dat ze alles uit de kast trekken om de gasten van hun stoel te blazen. Als je aanschuift bij The Chefsclub kun je een chef’s menu verwachten. En er is maar plek voor 100 gasten per keer, dus als je erbij bent heb je te maken met best wel een exclusieve en unieke pop-up.
Benieuwd welke chefs er achter het fornuis staan bij dit tijdelijk restaurant? Dit is de chefs line-up:

Jermain de Rozario – Voorheen De Lindehof**
Juliën van Loo – Parkheuvel**
Wessel Ruijmgaart – Voorheen chef De Kersentuin**
Maurits van der Vooren – La Tour*
Dennis Huwae – Restaurant Daalder (ex &Samhoud Places**)
Rik Jansma – Basiliek*
Wouter Kik – De Kromme Watergang**
Erik Tas – Bij Erik Bib Gourmand (ex Parkheuvel**)
Maitre Benoit Brochard – Bon Bon** Bruxelles / Pierre Gagnaire*** Paris

The Chefsclub
Europaplein 2-22
Amsterdam Zuid | Rivierenbuurt
Pop-up restaurant

Je vindt dit tijdelijk restaurant in First Floor Restaurant van de RAI. Om er te komen neem je ingang K op het Europaplein. Wil je dit pop-up restaurant niet missen? Je kunt er alleen terecht met een reservering.

Foto credits: The Chefsclub

Gossip time: Deze restaurants gaan (waarschijnlijk) open in 2018

Translate»
Lees vorig bericht:
Mezcal Mexicaans drankje
Alles wat je wilt weten over het populaire Mexicaanse drankje mezcal

De eerste keer dat ik mezcal proefde is zo'n 1,5 jaar geleden en ik wist toen al: Lees verder

Sluiten