Een spot voor iedere mood

Voor een echt goede tacofix moet je naar deze nieuwe tacospot

Op deze plek verwacht je eerder een autobandenhandelaar of een grootwinkel in ijzerwaren. Lees verder

Edel by Dennis gaat vandaag open, maar ik mocht gisteren het nieuwe menu voorproeven

Restaurant Edel by Dennis, het nieuwe restaurant van chef Dennis Huwaë, is vanaf vandaag voorzichtigjes open. Gisterenavond stond er een prachtig gedekte tafel middenin de gruwelijk fraai geworden ruimte en aan deze tafel mocht ik plaats nemen om het nieuwe menu van Edel by Dennis te proeven. En dit was zeker geen straf kan ik je vertellen. Edel by Dennis comfort cuisine Twee weken geleden stak in mijn hoofd al om de hoek bij dit nieuwe restaurant in Amsterdam West. Toen was het nog ‘pas op de verf is nat’-toestanden en stonden er nog stellages. Maar gisteren zag het er allemaal toch even wat anders uit. Maar zoals je vaak hoort van de mensen achter het restaurant, er is nog genoeg te doen. Dus ja ze zijn open maar ze blijven tweaken en tijdens het openingsfeest op 31 oktober willen ze het pas van de daken schreeuwen. Dus als je nu gaat buurten, wees nog even lief voor ze, want ze zijn nog aan het warmlopen. In de video zag je ook dat we het eten dat je bij Edel by Dennis kunt eten comfort cuisine noemden. Het is Dennis zijn benadering van comfort food. Eten dat je wilt eten Lees verder

Restaurant Serre sterrenwaardige gerechten in een ongedwongen sfeer

Het Okura Hotel Amsterdam staat bekend om haar met Michelinsterren bekroonde restaurants. Zo heeft restaurant Ciel Bleu twee sterren en staat ‘chef van het jaar 2019’ Onno Kokmeijer aan het roer van het keukenteam. Ook Japans restaurant Yamazato heeft al jaren één ster. Maar wist je ook dat het imposante hotel in Amsterdam Zuid ook twee laagdrempelige restaurant heeft? Op de begane grond van de Okura toren vind je Japans restaurant Sazanka en restaurant Serre compleet met serre en prachtig terras aan het water. Vorige week prikte ik een vorkje op het terras van het laatstgenoemde restaurant. Bib Gourmand menu Chef Daan Damen zwaait de scepter in de keuken van restaurant Serre. Hiervoor heeft hij twee jaar lang onder leiding van chef Kokmeijer bij Ciel Bleu** in de keuken gestaan. Na twee jaar was hij toe aan iets nieuws en hij kreeg de kans om de keuken van restaurant Serre te runnen. Het zal je niet verbazen dat chef Kokmeijer en chef Damen nauw samenwerken. Het leuke aan Serre is dat de kaart zo is samengesteld dat je het zo gek kunt maken als je zelf wilt en dat ze iets hebben voor iedere trek. Zin in een burger? Geen Lees verder

Translate»