Nieuw in oost Clubkoffie

 
Booking.com

Vandaag opent Clubkoffie op het Krugerplein in oost. Deze nieuwe ontbijt- en lunchspot is een ware club sandwich en koffie walhalla.

Van L.A. (geitenkaas, sla, radijsjes, vegan mayo) tot aan Tokyo (makreel, wakame, sesamzaad, wasabi en een dot Hellman’s mayo). Op de kaart van Clubkoffie staan de meest uiteenlopende clubs. Uiteraard is Amsterdam ook vertegenwoordigd: gestapelde boterhammen met pulled pork, pittige pompoen en Hellman’s mayo. Hmmm lekker!

IMG_3402

Door de hele zaak zie je grappige verwijzingen naar de koffie terug. Zoals de koffie pistons aan de bar, handig om je tas aan te hangen. Of de lampen die gemaakt zijn van koffieblikken.

Er hangt zelfs een kleine discobol middenin de zaak. Een knipoog naar de andere club waar je kunt dansen.

Clubkoffie Oost

Clubkoffie Krugerplein oost

Wat een fijne en relaxte plek is dit. Je wordt enthousiast ontvangen en terwijl ik er op het schattige terras zit komen de buren één voor één even nieuwsgierig buurten. Je kunt naast een goeie club en een cafeïne pit stop bij Clubkoffie ook terecht voor iets zoets.

Clubkoffie
Krugerplein 2
Amsterdam oost
Koffie | lunch

clubkoffie.com

Fout: een marker met het ID 124 bestaat niet!
Translate»
Lees vorig bericht:
The Duchess Amsterdam Spuistraat
THE DUCHESS Amsterdam lunchen in mooie omgeving

 Poepie chic is het, THE DUCHESS Amsterdam. Veel marmer, gouden details, ornamenten en een lampenpartij waar je u tegen zegt....

Sluiten