Meat West stoer vlees en killer wijnen

 
Booking.com

Eten bij restaurant Meat West Amsterdam in de Hallen is niet voor ‘pussies’. Stoer vlees, robuuste burgers, slow roast buikspek en wijnen ‘who will kick your ass’.

De setting is industrieel en wat ik fijn vind is dat je lekker ruim zit. Wij krijgen een plekje in een booth. Yes! Dat vind ik altijd toch net wat gezelliger.

Meat West restaurant De Hallen Amsterdam

Om even rustig in te komen een plankje met verschillende charcuterie. Lekker zout en fijn om op te knabbelen.

meatwest

Wauw wat een mooie herstkleuren liggen er op mijn bord. De rundermuis die begraven ligt onder een stapeltje van lamsoor, paddestoelen en wortel smaakt goed.

meatwestdehallen

Daarna de buikspek die wel een heel speciale behandeling heeft gehad. Read this. Het vlees is 12 uur lang gepekeld en gemarineerd en is vervolgens 12 uur lang de oven in gegaan. Het resultaat en te mals stukje vlees waarin de smaken helemaal doordrongen zijn. Wow dit is te lekker!! Vooral met de zoetzure knapperige veggies erbij.

meatwesthallenamsterdam amterdammeatwest

Oh my God de wijnen. We worden vanavond verwend met vino van het wijnhuis Spier in Zuid-Afrika. En de pinotage is te lekker. Ik moet mezelf bedwingen niet die hele fles leeg te drinken.

meatwestamterdam

En dan tja toch hetgeen waarvoor we gekomen zijn…de entrecote. En wat is hij fijn. Boterzacht, mijn mes vliegt erdoor heen en van buiten lekker krokant. Je proeft de heerlijke grillsmaak. Ja ok het is duidelijk ik ben fan.

Meat West Amsterdam West Meat West Amsterdam

Ook de sidekicks zijn niet verkeerd. Lekkere krokante frietjes met pimentmayonaise en knapperige groenten.

Meat West

Nog even een lekker liquid dessert om deze fantastische avond goed af te sluiten.Restaurant Meat West cocktail Restaurant Meat West

Meat West Amsterdam
Bellamyplein 51
Amsterdam West
Diner

meatwest.nl

Openingstijden Meat West Amsterdam:
Maandag tot en met zaterdag van 18.00 uur tot 22.00 uur
Zondag van 17.30 uur tot 22.00 uur

Fout: een marker met het ID 132 bestaat niet!
Translate»
Lees vorig bericht:
5and33 restaurant Amsterdam
Stylish dining bij 5&33 Amsterdam

 Alleen al vanwege het interieur is het erg fijn bij bar restaurant 5&33. Gedimd licht, stijlvolle stoelen, kleine hoekjes en natuurlijk...

Sluiten