Love Your Lunch kookboek

 

Lunch lovers kennen vast wel het schattige tentje Small World. Dit kleine ontbijt- en lunchzaakje is inmiddels wel een begrip geworden in de Jordaan en het zit er dan ook altijd bomvol met hongerige gasten die hun tanden zetten in hun yummy broodjes, zoete treats en ander lekkers.

En hoe fijn vanaf nu kun je de tasty stuff van Small World gewoon zelf maken. Eigenaar Sean Wainer geeft namelijk zijn best kept secrets prijs in zijn nieuwe kookboek Love Your Lunch.

love-your-lunch-cook-book-sean-wainer

Afgelopen maandag mocht ik mijn eigen signed exemplaar ophalen bij Sean himself. Natuurlijk wilde ik de man achter het boek vol lekkers op de gevoelige plaat zetten, samen met Salka Hamar Penning die de mooie foto’s maakte voor het boek.

love-your-lunch-cookbook

En daar stond ik dan met het mooie boek boordevol Sean’s mouthwatering recepten. Soepjes, salades, meat loaf, snacks, hartige pies, sausjes en meer. Het leuke is dat heel veel van de recepte gecombineerd worden tot één nieuw gerecht, dus dat recept kun je volgen maar als je crea wilt zijn kun je ook zelf mix and matchen. En de recepten zijn ook voor niet al te grote keukenprinsen en -prinsessen goed te doen.

Het boek is in het Nederlands en Engels verkrijgbaar, maar ik wilde een Engelse variant want het origineel vond ik wel zo leuk.

Het eerste recept dat ik ga maken? Seans favoriet: De Thai Style Fish Cakes. Mjammm!! Wie komt proeven?

love-your-lunch-kookboek

Ohhh ik hou zo van mooie food pics. Ik kan immers zelf ook úúúúúrenlang foto’s blijven maken van mijn bord (ik heb soms echt medelijden met mijn tafelgenoten).

love-your-lunch-small-world-amsterdam

Ook de grappige illustraties vind ik te gek. Hoe duidelijk wil je het hebben?

small-world-love-your-lunch

Het leuke is dat Sean alle recepten gewoon zelf heeft geschreven, een jaar lang hebben ze gewoon on the go terwijl ze bezig waren met het eten de foto’s geschoten. Dus niets geen opgepoetste foto’s van eten, maar echt voer zoals je gewend bent van Small World.

Small World Catering
Binnen Oranjestraat 14
Amsterdam Centrum | Jordaan
smallworldcatering.nl

Hebben? Je kunt het kookboek natuurlijk online bestellen, maar leuker is om even bij Small World langs te poppen en gelijk wat lekkers mee te nemen. Kun je gelijk proeven hoe het moet smaken 😉

Translate»
Lees vorig bericht:
Burger guerilla bij Ellis Gourmet Burger

 Wat doe je als je als burgerfreak uitgenodigd wordt voor een burger guerilla bij burger walhalla Ellis Gourmet Burger waar...

Sluiten