Hoed & Krelis nieuw restaurant bar in de Pijp

Hoed & Krelis een nieuwe bar en restaurant is geland in de Pijp.
In de Ferdinand Bolstraat om precies te zijn, om de hoek van de Albert Cuyp en pal tegenover het te cute Japanse tentje Onigiri YA. Afgelopen donderdag hingen de slingers er bij wijze nog, want toen was het openingfeest van dit nieuwe restaurant en bar op de FeBo. Nu de rust is wedergekeerd zijn ze voor het echie open.

Ken je FRANGGO al? Dit funky Portugese kip restaurant is net open en nu al te gek.

Hoed & Krelis restaurant bar in de Pijp

Veel hout, koper en groen fluweel…het interieur van Hoed & Krelis is niet mis. En heb je die bar gezien? Daar wil je toch aan hangen? In de keuken jongleren ze met name lokale groenten die zoveel mogelijk passen bij het seizoen du moment. Maar hier en daar vind je ook een vleesje of visje op het bord. Denk oesters, vongole en nog meer van dat lekkers.

Ontbijt tot snacks

Fan van ontbijten buiten de deur? Dan zit je bij Hoed & Krelis op je plek, want al vanaf 9.00 uur kun je hier aanschuiven. Ben je meer van de lunch of brunch? Kies dan wat lekkers van hun lunchkaart. Of heb je net zoals ik de hele dag door trek? Zelfs dan zit je hier helemaal goed, want je kunt hier lunchen, borrelen, dineren en zelfs later op de avond snacken. Uiteraard vergezeld met de nodige (alcoholbevattende) natjes. Jaah fijn!

Ook nieuw in de Pijp: ESCOBAR. Een stijlvolle chille bar om tapas en meer te happen.

Dit zijn de verborgen terrassen van Amsterdam.

Hoed & Krelis
Ferdinand Bolstraat 58-60
Amsterdam Zuid | De Pijp
Ontbijt | lunch | brunch | borrel | diner

Bekijk alle nieuwe spots van Amsterdam

Openingstijden Hoed & Krelis:
Maandag tot en met donderdag van 9.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 9.00 uur tot 3.00 uur
Zondag van 9.00 uur tot 1.00 uur

Foto credits: Food Fotograaf Amsterdam

[mapsmarker marker=”382″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Persijn Amsterdam restaurant
Persijn restaurant met kas en rooftopbar Juniper & Kin openen dit najaar

Amsterdam Oost kan zich klaarmaken voor een wel heel erg tof concept dit najaar. Lees verder

Sluiten