Win twee gratis kaartjes voor de leukste pop-up van deze zomer!

 
Booking.com

Ik was en ben nog steeds lyrisch over pop-up restaurant Groovy Tables bij Hoogtij in Amsterdam Noord. Deze zomerresto mag je wat mij betreft gewoon niet missen deze zomer. Want als we het hebben over een bijzondere ervaring, dan behoort dit pop-up restaurant van Daalder op het dakterras hier zeker tot. Mocht je hier nog niet zijn geweest, dan kan ik je een voorstelling geven van hoe zo’n avond eruit ziet.

Groovy Tables Hoogtij Amsterdam Noord Daalder

Groovy Tables bij Hoogtij in Amsterdam Noord

Je komt aan bij het pand op de Johan van Hasseltweg in Noord. Je ziet alleen maar industrie en denkt ‘zit ik wel goed?’ Ja dat zit je. Dat hoor je aan de muziek en als je omhoog kijkt zie je het oranje torentje als trots boven alles uit prijken. Hangen er slingers aan? Ja dat zie je goed. De brandende fakkels bij de deur verraden dat je een mooie avond te wachten staat. Met de lift (of met de trap) ga je omhoog en daar staat een dame te wachten met je overlevingspakket voor de avond: je bestek, een waxinehouder en dat soort dingen. Nadat je je tafel hebt opgebouwd (of laten opbouwen) beklim je de oranje toren voor een glaasje bubbels, oesters en een formidabel uitzicht over Amsterdam Noord. En daarna is het tijd om naar je tafel te gaan, want het diner gaat beginnen.

Restaurant Daalder Amsterdam Noord pop-up

Dineren op het dakterras

Terwijl je aan je tafeltje op het dakterras zit komt het personeel langs met bordjes met hierop de meest mooie en fijne gerechten die de Dennis Huwaë, de chef van Daalder voor je hebben gemaakt. Wijnglazen worden volgeschonken en leeggedronken en terwijl je knabbelt en nipt van al dat lekkers gaat de zon langzaam onder. En dan is het tijd om naar het open vuur te waggelen. Marshmallow op een stokje erbij en nakletsen over deze bijzondere avond.

Win tickets voor pop-up restaurant Groovy Tables

En ik mag dus tickets weggeven voor dit bijzonder zomerresto. 3×2 tickets om precies te zijn. En wel voor de volgende data:

  • 2 augustus
  • 4 augustus,
  • 16 augustus
  • 18 augustus

Vanaf 18.00 uur ben je welkom bij Groovy Tables en je bent de rest van de avond onder de pannen. Kun je één van deze dagen en wil je erbij zijn? Doe dan mee en wie weet win je wel twee kaartjes voor dit te leuk pop-up restaurant.

Hoe kun je winnen?

Wil je kans maken op twee tickets voor Groovy Tables @Hoogtij, dan moet je het volgende doen:

  1. De Facebookpost hieronder liken
  2. De Facebookpagina van bySam liken
  3. En je eetmaatje die je meeneemt naar Groovy Tables taggen. Je voorkeursdatum opgeven mag en kan, maar geeft geen garantie dat je ook daadwerkelijk voor die dag tickets wint.


That’s it. De winnaars worden maandag 30 juli bekend gemaakt. Winnaars krijgen een PM via Facebook, dus hou je Messenger in de gaten!

Hieronder nog even een video van deze zomerrestaurant. En wie weet spot je mij wel. Ik loop in de eerste paar minuten over het terras 😉

Groovy Tables @Hoogtij
Johan van Hasseltweg 39
Amsterdam Noord
Diner

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Hoogtij Amsterdam

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Hoogtij Amsterdam 52.391900, 4.912400

Tags: pop-up restaurant Daalder in Amsterdam Noord | restaurant Daalder komt met pop-up in Amsterdam Noord | zomerresto Groovy Tables bij Hoogtij in Amsterdam Noord | win gratis diner voor twee

Translate»
Lees vorig bericht:
Gegrilde courgette feta hazelnoot recept
Gegrilde courgette met feta, munt en hazelnoot. Een vet lekker recept.

Soms heb je dat, combinaties die gewoon werken. Read more

Sluiten