The Food Stage te gekke pop-up streetfood bar in Melkweg

 
Booking.com

The Food Stage knalt er de aankomende drie maanden flink wat streetfood doorheen. Deze pop-up streetfood bar heeft namelijk sinds gisteren het podium genomen in het Melkweg Café en blijft tot en met december straatvoer eruit rammen.

The Food Stage @ Melkweg Café

Dit tijdelijke restaurant slash streetfoodbar vind je dus de aankomende maanden in het café van de Melkweg (je komt er via de Marnixstraat zijde). De pop-up is een colab tussen de Melkweg en The Food Line-up. De line-up van streetfood chefs wisselt voortdurend. Sommige chefs staan er een hele maand te kingen, anderen maar voor een dagje. Genoeg reden dus om af en toe te komen buurten om te kijken wie er nu weer achter het fornuis in de keuken staat. Maar sommige chefs staan ook gewoon hun ding te doen achter hun chef’s station in het restaurant.

Food Stage pop-up hotdog Brandt & Levie

Hotdogs en meer van Brandt & Levie

Wat dacht je van een broodje met merquez worst, smokey baba ganoush, harissa, feta en munt, oftewel The Black Madonna zoals maker en bedenker Brandt & Levie de hotdog noemt. Ik heb gisteren mijn tanden in deze smakelijke hete hond gezet en hij smaakte naar meer! Liever wat Brandt & Levie charcuterie of The Joris Voorn hotdog? Dat kan ook. Of maak een stapel chipotle ribs meester voordat je naar je ADE feestje vertrekt. Na ADE zijn de mannen van Brandt & Levie trouwens weer vertrokken. Misschien komen ze weer terug naar The Food Stage, maar misschien ook niet. Kan allemaal bij deze pop-up.

Streetfood en cocktails

Toen ik gisteren bij The Food Stage was werd het food podium gedeeld door Marnix Benschop & Alexander Wong (denk aan homemade dumplings, bao beef tausie en chok (een Chinese rijstepap), Smokey Goodness (halloumi frietjes, vegan cojones en fishcakes), Glacier Frou met freaky ice cream en TNT Cocktails by Tess Posthumus & Timo Janse met hun bad ass cocktails en milkshakes. En natuurlijk Brandt & Levie.

De gerechten kosten rond tussen de € 5,00 en de € 8,50.

Melkweg streetfood pop-up Amsterdam

Gruwel! Dit zijn van die momenten dat je baalt dat je je camera niet bij je hebt. Onverwachts belandde is gisteren bij The Food Stage met alleen mijn iPhone 6 op zak. Het resultaat: Super lelijke foto’s, maar hé iets beter dan niets. Ik geloof dat ik maar snel weer terug moet naar deze pop-up streetfoodbar voor betere foto’s. Wat een straf.

Bekijk de line-up van chefs en hun menu’s

Wil je weten wie er staat te kokkerellen of staat te shaken? Check dan even hun agenda.

The Food Stage @ Melkweg Cafe
Marnixstraat 409
Amsterdam Centrum
Lunch | snacks | drinks | borrelen | diner | pop-up

Openingstijden The Food Stage:
Check hun agenda voor de actuele openingstijden. Tijdens ADE zijn ze vaker open, maar daarna waarschijnlijk iedere vrijdag en zaterdag.
Café: 11.30 uur tot laat
Keuken: 12.00 uur tot 22.oo uur

Fout: een marker met het ID 437 bestaat niet!

Tags: Pop-up streetfoodbar | pop-up restaurant Amsterdam | pop

Translate»
Lees vorig bericht:
bySam
Look book: Houtbewerken, glasblazen en cocktaildrinken met Villa Massa

 Vorige week organiseerde het bekende limoncellomerk Villa Massa een wel heel erg bijzonder event. Read more

Sluiten