Bord’Eau* is natuurlijk geen nieuw restaurant, maar sinds de komst van chef Bas van Kranen in januari van dit jaar waait er een frisse wind in het restaurant. Chef van Kranen heeft een lichte manier van koken, dus weinig boter. Ook is hij koning in het laten shinen van producten in hun puurheid. Dit combineert hij met mooie fermentaties wat resulteert in gerechten waar je even stil van wordt. Dineren bij restaurant Bord’Eau is echt een bijzondere ervaring.
17 van de 17

Lees het volledige artikel over restaurant Bord’Eau.
Bord’Eau Restaurant Gastronomique
Nieuwe Doelenstraat 2-14
Amsterdam Centrum
Lunch | diner
Openingstijden:
Maandag van 18.30 uur tot 22.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 12.00 uur tot 14.30 uur en 18.30 uur tot 22.30 uur
Zaterdag van 18.30 uur tot 22.30 uur
Zondag gesloten
[mapsmarker marker=”19″]
- Brasserie OCCO is de ultieme plek voor een uitgebreide tafelsessie
- Contra Amsterdam nieuwe jazzbar waar je ook goed kunt eten
- Chef van Toscanini opent Leonardo’s Ravioli Bar
- Cafe Restaurant Sandberg nieuwe spot van team achter Cafe Restaurant Metro en Entrepot
- Bon Burger Bar nieuwe wijnbar en burgerbar in Amsterdam Oud-West
Tags: beste nieuwe restaurants van 2019 | dit zijn mijn lievelings nieuwe restaurants van afgelopen jaar | nieuwe restaurants in Amsterdam | beste restaurants Amsterdam