Bord’Eau* is natuurlijk geen nieuw restaurant, maar sinds de komst van chef Bas van Kranen in januari van dit jaar waait er een frisse wind in het restaurant. Chef van Kranen heeft een lichte manier van koken, dus weinig boter. Ook is hij koning in het laten shinen van producten in hun puurheid. Dit combineert hij met mooie fermentaties wat resulteert in gerechten waar je even stil van wordt. Dineren bij restaurant Bord’Eau is echt een bijzondere ervaring.
17 van de 17
![Restaurant Bord'Eau Amsterdam](https://i0.wp.com/www.bysam.nl/wp-content/uploads/2019/02/bord-eau-restaurant-michelin-amsterdam-11.jpg?resize=615%2C462&ssl=1)
Lees het volledige artikel over restaurant Bord’Eau.
Bord’Eau Restaurant Gastronomique
Nieuwe Doelenstraat 2-14
Amsterdam Centrum
Lunch | diner
Openingstijden:
Maandag van 18.30 uur tot 22.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 12.00 uur tot 14.30 uur en 18.30 uur tot 22.30 uur
Zaterdag van 18.30 uur tot 22.30 uur
Zondag gesloten
[mapsmarker marker=”19″]
- 5 dingen die je nog niet wist over havermout en 3 superlekkere overnight oats variaties
- Dit zijn de nieuwste Amsterdamse horecazaken van 2025
- Bij Williams Farmhouse in Amsterdam Zuid waan je je op het Britse platteland
- Boon & De Koot nieuwe wijnbar en resto van team achter restaurant Zoldering
- Team achter restaurant De Willem heropent Roest Amsterdam
Tags: beste nieuwe restaurants van 2019 | dit zijn mijn lievelings nieuwe restaurants van afgelopen jaar | nieuwe restaurants in Amsterdam | beste restaurants Amsterdam