The Beefsteak Club is nog in de maak, maar gisteren mocht ik alvast proeven van hun gerechten. Flinke stukken rundvlees met een mooie rokerige smaak (dankzij de Josper), huisgemaakte kimchi, frietjes met schil bedekt met een laagje van homemade beef jerky salt en gruwelijk lekkere steak tartare kwamen voorbij. Hieronder een impressie van de avond.
Chef Dean Baker heeft een grote voorliefde voor werken met rook en al dat soort heerlijkheden. Hij is head chef geweest in Gordon Ramsays restaurant, dus koken kan hij zeker.
Als ik zeg dat The Beefsteak Club nog in de steigers staat, bedoel ik ook echt in de steigers. Eigenaar Sergej noemt het nog een bouwput, ik vond het er stiekem wel cool uit zien. Foto’s maken van het interieur van hoe het wordt was dan ook niet te doen, maar we kregen uiteraard wel te horen hoe het eruit komt te zien. Voorin de zaak krijgt een gepensioneerde slager zijn plekje om zijn ding te doen. Er komen twee aparte ruimtes met beiden een bar. In de ene ruimte is het meer gericht op dineren en in de kleinere ruimte kun je goed drankjes doen met een iets lekkers te eten voor erbij.
Als alles volgens planning loopt gaat The Beefsteak Club 1 februari soft open voor de buurt en daarna voor het echie open.
Meatlovers komen ook aan hun trekken bij restaurant Pigs & Punch op de Utrechtsestraat.
The Beefsteak Club
Ferdinand Bolstraat 26
Amsterdam Centrum
Drinks | diner
Openingstijden:
Maandag tot en met zaterdag in de avond
[mapsmarker marker=”176″]
Tags: Nieuw restaurant Amsterdam Jordaan | lekker vlees eten | waar kun je goed steak eten | steak restaurant