BBQ’en bij het Amstel Hotel

 
Booking.com

Het Amstel Hotel, deze spot heeft voor mij toch een beetje de wauw-factor. Iedere keer dat ik erlangs vaar of fiets, betrap ik mezelf erop dat ik zit te staren naar dit hotel.Vooral hun terras…hoe fijn ziet dat eruit?!

Amstel Hotel Amsterdam

Dus toen ik hoorde dat, A bar, de bar van het Amstel Hotel met iets nieuws kwam: Fire at Five was het een mooie gelegenheid om eens neer te strijken op dit terras aan de Amstel.

Fire at Five bij A bar

Fire at Five is het nieuwe concept van A bar. Op vrijdag, zaterdag en zondag gaat de bbq aan en komt er allemaal yummy stuff van de grill af. Mjam klinkt goed.

amstel-hotel-terras

Ik installeer me op de comfy bank en kijk eens goed om me heen. Mijn mede terraszitters zijn met name hotelgasten vermoed ik. Ik hoor namelijk veel Engels om me heen. Ook zie ik veel grijze haardossen om me heen (of hairdo’s die het grijs verhullen onder een laagje verf).

amstel-hotel-amsterdam-terras

Vanaf mijn chille bank heb ik wel een heel fijn uitzicht over de Amstel, hiervoor doe je het toch allemaal?

hotel-amstel-a-bar-drinks

Het is vrijdagavond dus what better way to start this evening than with a cocktail! Super grappig, de cocktails zijn allemaal vernoemd naar een wijk of gebied in Amsterdam. Zo heb ik de Amstelpoort, een frisse cocktail met rum en gingerbeer. Mjam.

amstel-hotel-a-bar-bbq-food

Blijkbaar is Fire at Five een klein hapje en een drankje. Toen ik hoorde over bbq-en op het terras, dacht ik aan lots of food oftewel een avondmaal. Wij zitten dan ook helemaal in diner-modus. Dus als we onze mix-and-match bordje voor onze neus hebben is het even omschakelen, maar mjam wat is het delish. De ossenhaas spiesjes zijn super zacht en fijn met het zoute sausje. Ook heerlijk zijn de beetgare noodles. De garnalen zijn super smaakvol en niet te droog en ook het satétje met pindasaus is super tasty.

Fire-at-five-a-bar-amsterdam

Heb je meer trek, dan kun je natuurlijk je favo skewer nogmaals bestellen of iets bestellen van de ‘gewone kaart’. Al met al is Fire at Five een leuke manier om je weekend in te luiden, met name het uitzicht is amazeballs!

A bar (In het Amstel Hotel)
Professor Tulpplein 1
Amsterdam Centrum
Borrel | drinks | terras

Bekijk de website.

Openingstijden A bar:
Maandag tot en met donderdag van 16.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 1.00 uur

Translate»
Lees vorig bericht:
Lekker Laren Food Festival
WINNEN! Kaartjes voor Lekker Laren

Zin om eens wat anders te doen? Even Amsterdam achter je te laten en je eens op een andere manier,...

Sluiten