12 x ijs in Amsterdam

 

De zon schijnt en dat betekent tijd voor een ijsje! Dit zijn de leukste en lekkerste ijssalons van Amsterdam waar je heerlijk vers bereid ijs kunt eten. Enjoy!

IJsboutique

Op de Johannes Verhulststraat in Amsterdam Zuid zit de IJsboutique. Een fris en gezellig ijssalonnetje waar je heerlijk biologisch ijs kunt halen, maar ook een scroppino, ijsshake of ijsmaracon. Als je een kopje koffie neemt op hun terras, krijg je er een mini ijshoorntje bij.
ijsboutique.nl

IJsboutique Amsterdam Zuid Johannes Verhulststraat

IJsmanschap

De allereerste popsicle bar vind je in Amsterdam. Ambachtelijke ijsjes op een stokje die je lekker in de chocolade en nootjes kunt laten dopen. Hmmm. Lees meer.

IJsmanschap Amsterdam popsiclebar

 

IJscuypje

Iedereen kent de lekkere verse ijsjes van IJscuypje wel. Ooit begonnen om de hoek van de Albert Cuypmarkt, nu uitgegroeid tot een imperium van 16 vestigingen in Amsterdam en omgeving, er zit dus altijd wel een Yscuypje in de buurt. Met 12 vaste smaken en voortdurend wisselende smaken is er voor ieder wat wils. Van sorbetijs, roomijs tot aan yoghurtijs.
ijscuypje.nl

IJscuypje Amsterdam lekker vers ijs winkel

 

HET IS KOEL

Hmmm frozen yoghurt!! En bij HET IS KOEL stel je je frozen yoghurt ijsje helemaal zelf samen! Tap zelf het verse yoghurt ijs en top het met wat je wilt! Vers fruit, chocolade, nootjes en nog veel meer. HET IS KOEL heeft twee vestigingen in het centrum van Amsterdam: Op het Rokin en op de Nieuwendijk en in april wordt er een nieuwe vestiging geopend waar je je eigen yoghurtijsje kunt bouwen!
hetiskoel.nl

HET IS KOEL Amsterdam frozen yoghurt ijswinkel

Mezzo IJssalon Amsterdam

Op het dapperplein in Amsterdam oost zit IJssalon Mezzo. Hier weten ze hoe ze ambachtelijk Italiaans ijs moeten maken. Eet je ijsje binnen aan één van de tafels op of buiten in het zonnetje.

mezzoijssalon.nl

Mezzo IJssalon Amsterdam vers ambachtelijk ijs

Pasticceria

Granaatappel met vijgen, Griekse yoghurt en amandel/honing, redvelvet en pistache. Dit is maar een greep uit de ijsmaken bij ijssalon Pasticceria op de Van Woustraat in Amsterdam Zuid. Ook voor een lekker gebakje of macaron (met ijs) zit je bij dit leuke en gezellige ijswinkeltje goed.
pasticceria.nl

Pasticceria ijssalon van Woustraat Amsterdam pijp

Jordino

Met meer dan 100 verschillende smaken ijs (Bastogne koeken, witte chocolade, mango, Mojito en nog veel meer) wordt het lastig kiezen bij Jordino op de Haarlemmerdijk.
jordino.nl

 

Monte Pelmo

Al jarenlang dé plek in de Jordaan om lekker vers ijs te happen. Monte Pelmo op de 2e Anjeliersdwarsstraat heeft het beste Italiaans ijs voor warme dagen.
montepelmo.nl

Monte Pelmo Amsterdam ijssalon jordaan

 

MetropolitanDeli

MetropolitanDeli op de Van Woustraat is een chocoladewalhalla, ijssalon, espressobar en dessertatelier in één! Hier eet je heerlijk vers bereid ijs.
metropolitandeli.nl

MetropolitanDeli Amsterdam Van Woustraat zuid pijp

Mondaine

Bij Mondaine op de Overtoom wordt het biologische ijs helemaal zelf gemaakt. Hun garantie: Romig ijs met de lekkerste smaken.
mondaine-espressobar.nl/ijs

Venetië ijs

IJssalon Venetië is een begrip in de Rivierenbuurt. Hier kun je lekker genieten van heerlijk authentiek Italiaans ijs.
IJssalon Venetië op Facebook

Pisa IJs

Op het Scheldeplein in de Rivierenbuurt zit Pisa IJs al jaren dé plek voor heerlijk vers Italiaans ijs.
facebook.com/Pisa-ijs

Translate»
Lees vorig bericht:
Beste brunch restaurant Amsterdam
De beste brunchspots van Amsterdam

 De brunch is altijd een mooi excuus om nèt wat meer en nèt wat ongezonder te eten dan normaal. Een...

Sluiten