YUMLER Amsterdam nieuwe urban foodspot

 

YUMLER Amsterdam is alleen voor de coolness van de spot al een bezoek waard. De nieuwe foodspot is neergestreken in een oud schoolgebouw en lijkt zo te zijn overgewaaid uit Berlijn. Het gezonde restaurant heeft de funky jaren ’90-alle-kleuren-kunnen-gewoon-bij-elkaar-stijl volledig omarmd en de lichte ruimte ziet er echt te gek uit.

Yumler Amsterdam Jan van Galenstraat West Yumler Amsterdam nieuw restaurant take out delivery yumler amsterdam restaurant gezond eten

De zachte banken in de urban jungle style chillhoek nodigen wel heel erg uit tot neerploffen.

Yumler Amsterdam eten drinken gezondYumler Amsterdam restaurant gezond lekker eten

YUMLER Amsterdam gezonde lunchspot

YUMLER Amsterdam gaat pas aanstaande vrijdag open, maar ik mocht afgelopen donderdag al hun nieuwe kaart met gezonde gerechten testen. En man oh man wat staan er veel fijne dingen op de kaart van dit nieuwe restaurant op de Jan Eef.

Aan ons trekt voorbij een fanfare van plaatpizza met gepofte wintergroenten en geitenkaas, zuurdesemsandwiches (van bakkerij Mama uit Zwanenburg) met waterkers-omelet en gerookte paprikamayonaise, zuurdesemboterhammen met kalfsfrikandeau, een bonensalade met freekeh, pittige harira met chermoula, yoghurt en geroosterde kikkererwten en een visstoofje van corvina met rijst en chioggia biet pickle. Alles heeft lekker veel smaak, is echt supervers en bovenal boordevol vitamientjes.

Yumler Amsterdam West

yumler amsterdam nieuw west

Knappe gerechten

Eigenaren Andras Caron (yup de zoon van de bekende chef Alain Caron) en Jan Willem Van Der Kuip hebben naast een fotogenieke spot ook nog eens eens het talent om picture perfect gerechten op tafel te toveren. Alles ziet er ook zo mooi uit dat ik het het liefste wil inlijsten. En wat ik fijn vind aan YUMLER Amsterdam is dat als je er een vorkje prikt, je je lunch of avondmaal gewoon op een fatsoenlijk bord of schaal geserveerd krijgt. Wel zo fijn!

Eten bestellen en laten bezorgen

YUMLER Amsterdam is een te gekke plek om neer te strijken met een gezonde maal, maar deze nieuwe healthy food spot zit niet voor niets op deze plek. Vanuit hun homebase op de Jan Eef kunnen ze mooi een gebied van Amsterdam voorzien van yummy food waar de andere partijen niet bezorgen. Binnenkort kun je ook via de speciale YUMLER app je maal bestellen. Heb je nu al trek? Bestel hier wat lekkers.

YUMLER Amsterdam terras

En wat deze spot nóg leuker maakt, is dat ze van de zomer een terras krijgen waar je ongestoord van een hapje en drankje kunt genieten terwijl je zonnestralen vangt. Nice!

Nieuwe hotspots in BoLo

Selma’s Nordic Bakery Cafe, de ideale plek voor een hippe fika

Local Hero, een funky spot voor pancakes, koffie of een borreltje

YUMLER Amsterdam
Jan Evertsenstraat 747
Amsterdam West | Nieuw-West
Ontbijt | lunch | brunch | dinner
take out | bezorging | delivery | terras

Error: a marker with the ID 281 does not exist!
DutchEnglish