Helemaal happy en zen bij YAY!

 

Ohhh wauw bij wat een fijne spot is YAY Health Store & More op de Gerard Doustraat in de Pijp toch! Zodra ik bij deze zen plek binnenloop ga ik gelijk in chillmodus. Oh wat fijn!

Ik kom voor een uurtje ultiem relaxing yoga en laat me even lekker meevoeren met de stem van de yogadocent. Adem in, adem uit….downwards facing dog….Heerlijk!

yay-health-store-de-pijp

Na een uurtje rek en strek is het tijd voor een super duper healthy breakfast. Wow, de vitrine ligt vol met mooie raw lekkernijen. Ik kan niet kiezen!!

yay-health-store-and-more-amsterdam

Uiteindelijk na lang wikken en wegen tipt iemand me de raw chocolate banana pancakes. En oh my god die zijn fingerlicking good. Ik kan er gewoon niet bij dat ze ongebakken zijn!!

YAY Health Store and More Amsterdam zuid

Hier wil je toch gewoon de hele dag blijven hangen?

yay-health-store-and-more-amsterdam-zuid yay-health-store-more-amsterdam-de-pijp

Oh wat een fijne plek is YAY Health Store & More. De ruimte is perfect voor een sessie relaxing yoga. Ik kreeg echt even het gevoel alsof ik in Ubud was beland. En het is ook een ideale plek om lekker en toch gezond te eten. Wauw wat een heerlijke dingen hebben ze hier. En ow ja, je zou het bijna vergeten. In de shop kun je lekker inslaan zodat je thuis ook helemaal zen bent.

yay-health-store-pijp-yoga

YAY Health Store & More
Gerard Doustraat 74/Albert Cuypstraat 101-103
Amsterdam De Pijp
Ontbijt | lunch | koffie | yoga

yayamsterdam.nl

DutchEnglish
Read previous post:
Bakers and Roasters brunch centrum
Bakers and Roasters nieuw in het centrum

 Brunch heaven Bakers & Roasters zit al een tijdje in de Pijp, maar sinds kort ook in Amsterdam centrum. Read...

Close