Wijnbars en bierbrouwerijen met terras

 

Terrasweer is back! Kun je ook niet wachten om de terrassen te bestormen en jezelf te laten zakken in een terrasstoel om er vervolgens nog heel erg lang niet uit te komen? Dan heb ik een tip voor je om je terrassessie nóg iets fijner te maken (ja ja het kan echt): Een terras pakken bij een wijnbar of bierbrouwerij met proeflokaal en terras. Zo kun je lekker van verschillende wijnen en bieren proeven en ook nog eens wat zonnestralen absorberen. Wie wil dat nou niet? Dus alstublieft de wijnbars en brouwerijen met terras.

Bierbrouwerijen met terras

Een ijskoud biertje smaakt toch wel het lekkerst in de zon. Deze bierbrouwerijen hebben een eigen proeflokaal én een terras. Als deze spots geen vaste plek in je must visit lijstje krijgen weet ik het ook niet meer.

Bierbrouwerij met terras Amsterdam West

De Prael Houthavens

De eerste De Prael zit op de Wallen en zijn jongere broertje zit nu in de Houthavens. Binnenkort wort hier ook bier gebrouwen en je kunt er nu al bier proeven op het terras.
Meer over De Prael Houthavens

 

Brouwerij Troost Amsterdam Westergas

Brouwerij Troost Westergas

Bier en burgers gaan goed samen. Komt dat even goed uit dat je op het grote terras van Brouwerij Troost Westergas beiden kunt krijgen. Je kunt hier overigens ook koude biertjes scoren om mee te nemen het Westerpark in.
Meer over Brouwerij Troost Westergas

Bierbrouwerij met terras Amsterdam Oost

Brouwerij ‘t IJ

Bij Brouwerij ‘t IJ in Amsterdam Oost zit je prinsheerlijk op het terras aan de Zeeburgerstraat, maar je kunt jezelf ook aan de achterzijde installeren met een ‘t IJ-biertje aan het water.
Meer over Brouwerij ‘t IJ

Bierbrouwerij met terras Amsterdam Zuid

Butcher’s Tears

Over een verborgen bierbrouwerij met terras gesproken. Het terras van Butcher’s Tears is uber laidback. Het meubilair past totaal niet bij elkaar en iedereen zit waar het kan en dat is juist de charme van dit terras.
Meer over Butcher’s Tears

Brouwerij Troost terras zuid

Brouwerij Troost

Met een Brouwerij Troost biertje voor je neus zit je opperbest op het terras aan het Cornelis Troostplein. Als je trek krijgt, kun je wat lekkers te happen bestellen.
Meer over Brouwerij Troost

Bierbrouwerij met terras Amsterdam Noord

Oedipus Brewing terras noord

Oedipus Brewing

Het terras van Oedipus Brewing in Amsterdam Noord heeft chillness uitgevonden. Als het je lukt om een plek op de autobank te bemachtigen zit je als een echte koning(in). Als je alle bieren van de kaart wilt proberen, ben je wel even zoet. En natuurlijk hap je een burger van The Beef Chief weg als je er toch bent.
Meer over Oedipus Brewing

Dit zijn de nieuwste terrassen van Amsterdam

Wijnbars met terras

Moet je niets hebben van die goudgele pretcilinders en is druivennat meer jouw ding? Bij deze wijnbars met terras kun je te gek wijntjes drinken in de open lucht.

Wijnbars met terras Amsterdam West

Barrica Amsterdam wijnbar

Barrica

Wijn drinken met tapas on the side doe je uiteraard op het terras van Barrica. Ideaal als je niet zo van shabby terrassen houdt, want het terras van deze wijnbar in Oud-West ziet er door een ringetje te halen uit.
Meer over Barrica

Bar Centraal terras west

Bar Centraal

Het terras van wijnbar Bar Centraal is wel heel erg fijn om een wijntje te drinken en een vorkje te prikken. Want naast vin naturel hebben ze ook heerlijk gerechten om samen van te snoepen.
Meer over Bar Centraal

Wester Wijnfabriek terras

Wester Wijnfabriek

Wijnfanaten komen aan hun trekken op het terras van Wester Wijnfabriek op het Westergasterrein. Ze hebben hele fijne borrelplankjes om het wijnfestijn compleet te maken.
Meer over Wester Wijnfabriek

Wijncafé Worst

Het terras van wijncafé Worst is klein maar fijn. Terwijl je aan één van de schattige tafeltjes zit kun je te gek wijn nippen en knabbelen van hun heerlijke worst of ander meaty lekkers. Probeer vooral de bloedworst en de kreeftenworst. Echt niet te doen lekker.
Meer over wijncafé Worst

Wijnbars met terras Amsterdam Zuid

Wijnbar Paulus Ceintuurbaan Amsterdam

Wijnbar Paulus

Een borrelplankje met een goed glas wijn scoor je op het terras van Wijnbar Paulus aan de Ceintuurbaan. Eigenaar Paul helpt je graag een keuze maken tussen de door hem zelf geselecteerde wijnen.
Meer over Wijnbar Paulus

wijnbars met terras GlouGlou Amsterdam

GlouGlou

Het terras van wijnbar GlouGlou in de Pijp is er eentje om verliefd te worden. Een plekje vinden is een uitdaging, maar als je eenmaal zit wil je niet meer weg. Het terras heeft een heerlijk avondzonnetje. Een top plek om van hun vin naturel te nippen.
Meer over GlouGlou

Wijnbar Boelen

Zeker niet het mooiste terras van de Pijp (tenzij je houdt van rotan), maar het is goed vertoeven op het terras van Wijnbar Boelen met uitkijk over het Gerard Douplein. Er is genoeg wijn om uit te kiezen en je kunt gewoon blijven zitten als je serieus trek hebt gekregen. Ze serveren hier namelijk gewoon hele maaltijden.
Meer info over Wijnbar Boelen

Wijnbars met terras Amsterdam Oost

Thirty 5ive Amsterdam Oost

Thirty5ive Wine & Foodbar

Buiten een wijntje nippen in Amsterdam Oost doe je bij Thirty5ive op het Javaplein. Bestel er wat lekkers te eten bij en je maakt je verblijf bij deze wine & foodbar extra fijn.
Meer over Thirty5ive Wine & Foodbar

Wijnbars met terras Amsterdam Centrum

Wijncafé Mulliners

Wijncafé Mulliners kun je wijn drinken en een vorkje prikken zonder poespas. En voor de warme dagen is het terras een fijne plek om te vertoeven.
Meer over Wijncafé Mulliners

Vyne wine-bar

Een chique wijntje drinken aan de gracht? Dat kan bij de knappe Vyne wine-bar. Ze hebben ook kleine bites om je wijnsessie compleet te maken.
Meer over Vyne wine-bar

Ken je deze verborgen terrassen van Amsterdam al?

DutchEnglish
Read previous post:
Mama Kelly Amsterdam restaurant
Mama Kelly Amsterdam strijkt neer in Olympisch Stadion

 MaMa Kelly Amsterdam is in zicht! Het concept doet het errug goed Read more

Close