Ga VIP style naar hét culinair feest van het jaar.

Poehee ik heb weer een event voor je waar je je vingers bij aflikt. Letterlijk, want van vrijdag 21 juli tot en met zondag 23 juli a.s. is het één groot foodies festijn bij restaurant Het Bosch. Sowieso is het terras van Het Bosch (en kleine zusje Waterfront) één van mijn favo restaurants en hun terras is één van de mooiste van Amsterdam (zo niet de mooiste) met een gruwelijk fijn uitzicht over De Nieuwe Meer. En dit te gekke terras delen ze met alle liefde met iedereen die graag zijn tanden zet in culinaire creaties. Dus zet Waterfront Chill & Groove maar alvast in je agenda en koop je tickets voordat ze allemaal weg zijn. De vrijdagavond is namelijk al uitverkocht! Maarrrr voor de zaterdag kun je een bySam upgrade scoren (de zondag upgrades zijn ook al opperdopop). Ja je leest het goed! Kies in de ticketshop voor de zaterdag, scroll naar beneden en kies voor de Waterfont Chill & Groove BySam Upgrade en gebruik promocode BYSAM. En er staat je een VIP treatment te wachten met je eigen tafel en een glaasje bubbels van het huis. Koop direct je ticket.

Line-up van chefs

Eigenaar Ferry van Houten is stiekem ook chef geweest en staat af en doet af en toe nog zijn kunstje in de keuken, maar meestal laat hij het over aan zijn chef Willem-Pieter van Dreumel.’Ik miste een festival waar je zowel goede muziek én goed eten hebt,’ vertelt Ferry me. Dus trommelde hij zijn chefvrienden Julius Jaspers, Wessel Ruijmgaart en Onno Kokmeijer op om er samen één groot culinair weekend van te maken waarbij iedereen mag aansluiten.

Waterfront Chill Groove festival

Menu Waterfront Chill & Groove

Om alvast in de mood te komen, onderstaand 8-gangen menu staat je te wachten tijdens dit foodfest.

Mousse van foie gras met gekonfijte framboos een vinaigrette
Willem-Pieter van Dreumel / Het Bosch

‘slider’ met rode biet
Julius jaspers / Julius Bar & Grill

Ceviche van zeebaars en artisjok
Wessel Ruijmgaart / de Kersentuin

Brandade van krab met inktvismayo
Willem-Pieter van Dreumel / het Bosch

Curry met groentjes en boerderijkip
Julius Jaspers / HappyHappyJoyJoy

Waterzooi van paling en waterkers
Onno Kokmeijer / Ciel Bleu (hotel Okura)

Beemster lamsschouder en navarin
Wessel Ruijmgaart / de Kersentuin

Amandeltartelette met cheescake en aardbei
Onno Kokmeijer / de Serre (hotel Okura)

Chillen aan het water

En natuurlijk zijn er bubbels, fijne wijnen en te chille hoekjes zodat je heerlijk aan het water kunt smullen van al dat culinaire lekkers. En om het feest compleet te maken is er muziek waarvan je gelijk in de relaxstand gaat.

bySam VIP treatment op zondag

Je hebt al een ticket vanaf € 65,=. Hiervoor heb je entree tot Waterfront Chill & Groove en een 8-gangen menu waar je over een tijdje nog van droomt. Dus scoor nu je Saturday upgrade (gebruik promocode BYSAM) en laat je verwennen als een echte bySam VIP.

Waterfront Chill & Groove @ Het Bosch
Jollenpad 10
Amsterdam Zuid
Foodfestival

Bekijk de website

En vergeet niet jezelf op aanwezig te zetten voor het event op Facebook. Zie je daar!

Openingstijden Waterfront Chill & Groove:
Vrijdag 21 juli van 19.00 uur tot 0.00 uur (alleen all-inclusive tickets)
Zaterdag 22 juli van 19.00 uur tot 0.00 uur
Zondag 23 juli van 15.00 uur tot 22.00 uur

Foto credits: Het Bosch/Waterfront

[mapsmarker marker=”372″]

Translate»
Lees vorig bericht:
IENS Festival Ferilli's At The College
Verse truffel en goddelijke pasta’s bij Ferilli’s

Wie weleens een voet over de drempel van The College Hotel heeft gezet weet wat voor een bizar fraai hotel...

Sluiten