TonTon Club komt naar De Clercqstraat

Als je mij eenmaal aan de airhockeytafel hebt gezet krijg je mij er niet meer weg. Met een middagje TonTon Club-en maak je mij dan ook heel erg blij. Mario Kart, flipperen…. En als ik ook nog wat van hun yummy Asian food mag happen, dan ben ik helemaal om.

En nu hoef ik nog minder verder te fietsen om te kunnen gamen bij de TonTon Club, want ze openen vanaf 10 september een nieuwe locatie op De Clercqstraat. Naast hun retro-en-altijd-goed spellen hebben ze ook een paar nieuwe spellen staan die ze zelf ontwikkeld hebben. Games met virtual en augmented reality waarop game freaks helemaal los kunnen gaan.

En nou hoop ik natuurlijk dat bij deze nieuwe TonTon op De Clercq ook delish food komt. Fingers crossed!

TonTon Club
De Clercqstraat 62
Amsterdam West | Oud-West

Read previous post:
Jacobsz restaurant Amsterdam Oost nieuw
Deze hotspots openen deze week

Get yourself out there want er zijn weer nieuwe tentjes die deze week open gaan. Ready? Read more

Close