De Drie Wijzen uit Oost openen Superette op het Javaplein in Oost

 

Superette is het nieuwste concept van de Drie Wijzen uit Oost, je weet wel de drie uit Amsterdam Oost die meerdere bizar goedlopende zaken in Oost (o.a. Bar Botanique, Bar Basquiat, Louie Louie, Bar Bukowski, Eddy SpaghettiSmokin’ Barrels), eentje in het centrum (Biertuin Prinsengracht) en eentje in West (Waterkant) hebben opgetuigd. Het was even stil rondom hun imperium, maar ze hebben weer van zich laten horen. Want er komt een nieuwe 3WO spruit aan!

Superette Amsterdam Oost

En deze nieuwst 3WO komt weer in hun oude vertrouwde Amsterdam Oost. Op het Javaplein in de Indische Buurt om precies te zijn. Weet je nog waar wijnbar Thirty5ive zat? Nou daar dus. En zoals je wellicht wel weet is dat een plekje met terras op het plein. Dussss…

Superette cafe bar buurtsuper

Wat de nieuwe spot Superette ons precies gaat brengen is nog de vraag, maar de Drie Wijzen kennende wordt het weer een uniek concept en zal er ook weer moeite in het interieur gestoken worden om het super flashy te laten zijn. Na een kleine tour op de Facebookpagina van Superette ben ik ietsjes wijzer geworden: Het wordt een kleurrijke bar en eetcafe met een oldskool buurtsuper sfeer dat open is van ’s ochtends vroeg tot ’s nachts laat. Nou dat klinkt niet verkeerd, wel?

Wanneer we kunnen toeven bij deze nieuwe bar cafe op het Javaplein in Amsterdam Oost? Nog geen idee. Maar ik hou je op de hoogte.

Wauw! Deze superknappe spot opent binnenkort ook in Oost.

Superette
Javaplein 35
Amsterdam Oost
Ontbijt | lunch | brunch | drinks | terras | diner

Foto credits: Superette Cafe Amsterdam

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Superette

loading map - please wait...

Superette 52.363700, 4.938600

 

 

DutchEnglish
Read previous post:
Magna Plaza's Food Court
Er komt een nieuwe food court in Amsterdam!

 Food courts I love it! In Amsterdam zijn er wat mij betreft Read more

Close