Snacken new style bij SNCKBR

 

Lekker snacken zonder schuldgevoel en zonder extra love handles? Klinkt als to good to be true, maarrrr met de komst van SNCKBR op de Van Woustraat is het gewoon te doen! Bij deze uber coole spot scoor je je portie healthy food terwijl je damn tasty stuff hapt.

SNCKBR Amsterdam brunch lunch

Zoals deze freakinlicious poached eggs met zalm. Extra yummy omdat ik weet dat hij met minder vet, suiker en andere troep is bereid. Nice!

SNCKBR Amsterdam Van Woustraat

Ziet er pretty darn good uit toch? Installeer jezelf op een van de butt huging bankjes en laat het gezonde snack festijn maar beginnen!

snckbr-amsterdam-lunch

Man! Wat staat de kaart van SNCKBR vol met mouthwatering lekkers. Dutch apple pie made by hipsters, pancakes, gezonde sandwiches, flatbreads, bitterballen, burgers en meer. En je zou het bijna vergeten, alles is een stuk gezonder dan de El Frituro bij je om de hoek.

snckbr-amsterdam-van-woustraat

Hmmm deze Smokey Joe ziet er ook niet verkeerd uit.

snckbr-amsterdam-snackbar-gezond

Gezonde frikandel SNCKBR

Een broodje frikandel, normaal gesproken niet bepaald het toonbeeld van gezond voer. Bij SNCKBAR doen ze het gewoon lekker anders. Want hun frikandelicious is niet alleen delish maar past ook nog eens in de categorie bewuste keuze.

Ten eerste is hij gemaakt van kip, zoete aardappel en havermout en niet van god knows what. Ook heeft deze rakker geen baantjes getrokken in frituurvet, maar gewoon lekker liggen bakken in de oven. Homemade skinny mayo erbij et voila je hebt je healthy snack á la SNCKBR.

snckbr-amsterdam-snacks-gezondsnckbr-amsterdam-gezonde-snackbar-van-woustraat

snckbr-amsterdam-ijs

IJsparadijs

Nog een zoete tand te pleasen? Professor Grunschnabel weet raad. IJsjes vrij van gluten, lactose, soja en conserveringsmiddelen. Wauw dit is een I can’t believe it’s healthy-momentje. Mijn favoriet is met stip de chocoloco!! Mjam!

SNCKBR Amsterdam de Pijp

Oh boy oh boy wat is SNCKBR Amsterdam op de Van Woustraat fijn! Alleen om lekker onderuit te hangen een top spot, maar dat je ook nog eens guilt free van je pleasures kunt genieten is natuurlijk een dikke bonus! I’ll be back!

SNCKBR Amsterdam
Van Woustraat 34
Amsterdam De Pijp
Ontbijt | brunch | lunch | drinks | diner

snckbr.com

Openingstijden SNCKBR:
Maandag tot en met donderdag van 8.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 8.00 uur tot 3.00 uur
Zondag van 8.00 uur tot 1.00 uur

Error: a marker with the ID 149 does not exist!

 

 

DutchEnglish