SLA lanceert kookboek

 

SLA Amsterdam is inmiddels een gevestigde naam in Amsterdam. Met meerdere slabarren door Amsterdam voorzien ze heel Amsterdam van gezonde groene maaltijden. Gisteren was de lancering van het nieuwe SLA kookboek en dat betekende heel veel healthy foodies, een vrolijk gedekte tafel vol met vegan, raw, suikervrije en glutenvrije zoete lekkernijen en heerlijke groene snacks.

SLAKookboekAmsterdam

SLA bewijst dat gezond en bewust eten ook ontzettend lekker kan zijn. Want alle taartjes en gebakjes waarvan je gisteren mocht snoepen zagen er niet alleen waanzinnig lekker uit, ze waren ook finger licking good!! Vooral de salted caramel cheesecake. Daar blijf je van eten!

SLAlanceringkookboek vegantaartensla slakookboekvegantaart

En het fijne aan het nieuwe SLA kookboek is dat het nu mogelijk is om al deze heerlijke gezonde snacks in je eigen keuken te maken. Van voedzame goed gevulde salades tot aan yummie healty zoete traktaties. De recepten zijn allemaal koemelkvrij en zonder geraffineerde suikers. Een aantal recepten zijn ook glutenvrij en veganistisch.

slakookboek SLA vegan taarten SLA vegan muffin kookboek SLA SLA kookboek lancering SLA raw cheesecake SLA gezonde taart raw cheesecake SLA

Het was gezellig druk rondom de fraai gedekte tafel vol met daar-móet-je-gewoon-van-proeven-taartjes.

boeklanceringslakookboek

Saladehapjes die smaken naar meer! Zoals deze eenhaps salade met wilde zalm hmmmm.

SLA saladebar SLA salade met wilde zalm

Het SLA kookboek

Daar is hij dan: Het nieuwe SLA kookboek. Vol met de tot nu toe goed bewaarde geheime recepten van SLA. Recepten voor warme gerechten, kleurrijke salades, goed gevulde gezonde soepjes en zoete snacks waar je zonder schuldgevoel van kunt snoepen.

Hij ligt al op mijn keukentafel en ik kan niet wachten het recept voor de salted caramel cheesecake uit te proberen! Maar het kookboek heeft meer te vertellen dan alleen maar recepten. Er wordt verteld hoe je slim en bewust boodschappen kunt doen, wat de basic mushaves zijn in je keukenkastjes en je keukenlade. Ook is er ruimte voor verhalen achter gezond voedsel en bijzondere ingrediënten en de ervaringen van oprichters Job, Nina en Ida.

SLA Kookboek nieuw kookboek SLA gezonde recepten SLA kookboek gezonde receptensla lancering kookboek

Het SLA kookboek hoort gewoon op je boekenplank te staan als je houdt van lekker, bewust en gezond eten.

Kun je ook niet wachten om aan de slag te gaan? Bestel dan snel jouw eigen exemplaar van het SLA kookboek.

Pssst. Scoop alert! SLA opent binnenkort nog een vestiging op de Amstelveenseweg. En slaliefhebbers in Utrecht kunnen hun hart ophalen bij de allereerste SLA vestiging buiten Amsterdam, namelijk SLA Utrecht.

Read previous post:
The Harbour Club Kitchen
De heerlijkste chill spots aan het water

 Met warm weer is het aan het water toch nèt wat leuker. Dit zijn de leukste en coolste (en koelste)...

Close