Scoop alert! Deze drie hotspots zijn net geopend

 
Booking.com

Drie keer nieuw en zeker een plekje op je de to do-lijstje waard. Deze drie bijzondere restaurants hebben nog maar net hun deuren geopend en zijn nu al hotter dan hot. Wat wordt jouw eerste stop? Pop-up spot BAUT Zuid, SanGeorge of PRESSROOM?

BAUT Zuid

Afgelopen zondag knipte pop-up restaurant BAUT Zuid haar spreekwoordelijke lintje door. Het bekende tijdelijke concept aan de Wibautstraat is nu neergestreken in de voormalige Citroën garage aan het Stadionplein. Qua inrichting heeft BAUT Zuid het over een geheel andere boeg gegooid dan de entourage van BAUT aan de Wibaut. De industriële randjes zijn eraf en het is wit, wit en veel blauw. Ook nu brengt chef van der Eerde wederom alle richting samen op één kaart en is er dus voor ieder wat wils. BAUT Zuid blijft zes maanden aan het Stadionplein en gaat daarna weer terug naar haar oude stekkie aan de Wibautstraat, maar dan wel voorgoed!

BAUT Zuid
Stadionplein 26-30
Amsterdam zuid
bautzuid.nl

BAUT Zuid Amsterdam

SanGeorge Amsterdam

Het jongste telg van de George clan heeft sinds vorige week donderdag haar deuren aan de Stadhouderskade wagenwijd open gegooid. SanGeorge is mooi, heeft allure en draagt een stijlvol Italiaans jasje. Op haar kaart staan vele smakelijke pasta’s en uiteraard nog veel meer delicatessen uit het laarsvormigland.

SanGeorge Amsterdam
Stadhouderskade 7
Amsterdam centrum
cafegeorge.nl/sangeorge
San George Amsterdam Centrum

PRESSROOM Amsterdam

Ook PRESSROOM Amsterdam in het INK Hotel aan de Nieuwezijds Voorburgwal is sinds vandaag toegankelijk voor het grote publiek. Naast een prachtig ingericht restaurant is er een loungebar en bibliotheek compleet met open haard en leren fauteuils. Het interieur op zich is al een bezoek waard. De mooie details doen je herinneren aan de oude functie van het gebouw: De redactie van de Amsterdamse krant De Tijd. PRESSROOM is een ontspannen plek voor ontbijt, lunch, borrel en/of diner.

PRESSROOM Amsterdam
Nieuwezijdsvoorburgwal 67
Amsterdam centrum
Facebook.com/pressroomamsterdam

pressroomamsterdamcentrum

Read previous post:
Lekkere pasta Amsterdam
10x pasta in Amsterdam

 Je hebt pasta en je hebt PASTA!!! Versgemaakte al dente deeg met een heerlijke Italiaanse saus kan, mits goed bereid,...

Close