Restaurant Zuid het nieuwe restaurant van Michiel van der Eerde

 

Amsterdam Southside heeft na het vertrek van BAUT uit Amsterdam Zuid even moeten stellen zonder de kookkunsten van chefkok Michiel van der Eerde en zijn team, maar Van der Eerde keert terug naar Zuid. En wel met een nieuw etablissement dat Restaurant Bar Zuid gaat heten en dit restaurant is here to stay. Dus geen rondtrekkende restaurantkaravaan á la BAUT, waar ze van de ene locatie in Amsterdam naar een andere hoppen, maar een permanent restaurant in Zuid. Op de Stadionweg om precies te zijn.

Restaurant Zuid in Amsterdam Zuid

Op 7 juni 2017 kunnen we de opening van Restaurant Zuid verwachten. En tot die tijd is het gissen wat we van deze nieuwe food spot kunnen verwachten. Wordt het interieur stoer en een tikkie ruig zoals de BAUT restaurants of wat gelikter en mysterieus zoals grote broer Restaurant C op de Wibautstraat in Amsterdam Oost? En natuurlijk ben ik ook ontzettend benieuwd naar wat ze op tafel zullen toveren. Wordt het shared dining of gooien ze het over een compleet andere boeg? We moeten het allemaal afwachten tot volgende maand.

BAUT & Dreesmann in Amsterdam Oost

Pop-up restaurant BAUT & Dreesmann dat ook van Michiel van der Eerde is vind je in Eastside. Restaurant BAUT Paradijs zit in Oostpoort in Amsterdam Oost. Reserveren bij BAUT Paradijs kan hieronder:

Restaurant Zuid
Stadionweg 316-320
Amsterdam Zuid
Ontbijt | lunch | diner

Foto credits: Restaurant Bar Zuid

Fullscreen-Logo
Restaurant Zuid

loading map - please wait...

Restaurant Zuid 52.345617, 4.859743
Read previous post:
Libertine Cafe Cafe hotspot Amsterdam
Libertine Cafe Cafe Amsterdam: Nieuwe spot Casper Reinders

Het verf van restaurant Blue Boy op de Spuistraat is nog maar net droog en ook de opening van de...

Close