Restaurant Zuid het nieuwe restaurant van Michiel van der Eerde

 

Amsterdam Southside heeft na het vertrek van BAUT uit Amsterdam Zuid even moeten stellen zonder de kookkunsten van chefkok Michiel van der Eerde en zijn team, maar Van der Eerde keert terug naar Zuid. En wel met een nieuw etablissement dat Restaurant Zuid gaat heten en dit restaurant is here to stay. Dus geen rondtrekkende restaurantkaravaan á la BAUT, waar ze van de ene locatie in Amsterdam naar een andere hoppen, maar een permanent restaurant.

Restaurant Zuid opent in voorjaar in Amsterdam Zuid

Vanaf maart 2017 kunnen we de opening van Restaurant Zuid verwachten. En tot die tijd is het gissen wat we van deze nieuwe food spot kunnen verwachten. Wordt het interieur stoer en een tikkie ruig zoals de BAUT restaurants of wat gelikter en mysterieus zoals grote broer Restaurant C op de Wibautstraat in Amsterdam Oost? En natuurlijk ben ik ook ontzettend benieuwd naar wat ze op tafel zullen toveren. Wordt het shared dining of gooien ze het over een compleet andere boeg? We moeten het allemaal afwachten. En natuurlijk is het ook een groot raadsel waar in Amsterdam Zuid Van der Eerde met zijn team gaat neerstrijken.

BAUT & Dreesmann gaat bijna verhuizen

Pop-up restaurant BAUT & Dreesmann dat ook van Michiel van der Eerde is, zit nog maar heel even in het oude V&D-gebouw in Amsterdam Centrum. In januari kun je Restaurant BAUT vinden in Oostpoort in Amsterdam Oost. Wil je nog even een vorkje prikken bij BAUT & Dreesmann voordat ze de potten en pannen inpakken? Dat kan nog, want er is nog plek voor zowel de lunch als het diner.

Hieronder kun je je tafel bij BAUT & Dreesmann reserveren:

Casper Reinders opent begin 2017 nieuwe zaak in de Negen Straatjes.

Amsterdam krijgt de allereerste avocadobar van Europa.

Restaurant Zuid
Waar? Ergens in Amsterdam Zuid..

Read previous post:
Libertine Cafe Cafe hotspot Amsterdam
Libertine Cafe Cafe Amsterdam: Nieuwe spot Casper Reinders

Het verf van restaurant Blue Boy op de Spuistraat is nog maar net droog en ook de opening van de...

Close