Prettig gestoorde kreeft in de Pijp

 
Price:
€€

Reviewed by:
Rating:
5
On December 17, 2014
Last modified:December 17, 2014

Summary:

Waanzinnig goede burgers en kreeft in een heerlijke no-nonsens restaurant. Aanwinst voor de Pijp.

Het is alsof iemand het restaurant drie kilometer lang door de branding heeft gesleept, want werkelijk waar alles aan het interieur van pop-up restaurant De Crazy Kreeft ademt strand. Van de visnetten aan de muur tot aan het zand op de vloer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laidback beach vibe

Restaurant De Crazy Kreeft heeft niet alleen het interieur van een chill strand, de sfeer is net zo ontspannen als een beachclub. Zodra je gaat zitten ga je automatisch in de kick-back-and-relax modus en dat is heel erg fijn. Cocktailtje, wijntje of een biertje erbij lounge muziek op de achtergrond en je kunt niet anders dan ontspannen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kreeft

Het gevaar is dat je zo chill bent dat je vergeet dat je ook nog een hapje komt eten. En eerlijk is eerlijk, je kunt niet bij De Crazy Kreeft zijn geweest zonder van hun kreeft te hebben geproefd! Wij gaan vandaag voor dubbel kreeftplezier: Kreeftkroketten van Holtkamp en de surf and turf met kreeft en burger.

Wat een killer burger! Medium rare zoals hij hoort te zijn: Meer rare dan medium en met een subtiele grillsmaak. Getopt met bacon, rode ui, en een beetje sla. Nice!

En dan die kreeft…oeh la la. Dit bewijst wel weer dat goede producten geen opsmuk nodig hebben. Dit is genieten. On the side goudgele frietjes, mayonaise en een frisse salade. Al met al helemaal goed.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA De Crazy Kreeft Amsterdam popup Ferdinand Bolstraat de Pijp

Goed en betaalbaar eten in de Pijp

Niet zo gek dat De Crazy Kreeft lekker vol zit, want wat een leuk concept! Je kunt hier hartstikke lekker eten voor een zeer schappelijke prijs. Wat mij betreft mag De Crazy Kreeft nog wel even blijven op de Ferdinand Bolstraat.

Op de kaart o.a. burgers van de bbq, frietjes, kreeft, kroketten, salades, cocktails, scropino’s, wijn, bier en gamba’s piri piri.

Bar & Grill De Crazy Kreeft
Ferdinand Bolstraat 17-19
Amsterdam Pijp
crazykreeft.nl

Lunch | brunch | borrel | diner | late night snacks and drinks

Openingstijden De Crazy Kreeft:
Maandag tot en met donderdag van 17.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag van 17.00 uur tot 3.00 uur
Zaterdag van 14.00 uur tot 3.00 uur
Zondag van 14.00 uur tot 1.00 uur

 

Waanzinnig goede burgers en kreeft in een heerlijke no-nonsens restaurant. Aanwinst voor de Pijp.
Read previous post:
Eddy Spaghetti Amsterdam oost pasta
Gin & tonic en pasta’s bij Eddy Spaghetti Amsterdam

Eddy Spaghetti Amsterdam gaat morgen open voor iedereen die hun verse pasta's wil proeven. Maarrrr, vanavond is iedereen al welkom...

Close