Nieuwe hotspots in Amsterdam

 

Je kunt je foodbucketlist weer aanvullen. Want er komt weer een fanfare aan fijne nieuwe spots aan in Amsterdam. Van dim sum winkels (oh yeah) tot aan juicy burgers, ze zitten er allemaal weer bij!

Amsterdam West

Thrill Grill

Een spot erbij om je tanden in de Kranenburger te zetten, dé signature burger van Robert Kranenborg himself. Binnenkort dus een nieuwe Thrill Grill op de Eerste Constantijn Huygensstraat in West.
Lees meer over de nieuwe Thrill Grill
Bekijk de Thrill Grill in de Pijp

Thrill Grill Amsterdam nieuw hamburgerrestaurant de Pijp

DWDD Pop-up Restaurant

Een nieuw project van duizendpoot Robert Kranenborg, een pop-up restaurant in december. DWDD Pop-up restaurant is een ‘colab’ van de bekende chef en het bekende tv-programma in het ruige en industriële machinegebouw op het Westergasterrein. Een tijdelijk restaurant waar vergeten kooktechnieken de hoofdrol spelen.
Lees meer over DWDD Pop-up Restaurant.

Meneer De Wit Heeft Honger

Ik at altijd graag bij Club Trouw. En kon wel een vreugdedansje maken toen ik hoorde dat chef Simo zijn eigen zaak gaat beginnen op de straat die steeds leuker wordt: De Witte de Withstraat.  Bij Meneer De Wit Heeft Honger wordt er nu nog volop verbouwd, maar binnenkort kun je hier mediterraanse gerechten delen met je tafelgenoten.

Amsterdam Oost

Rotisserie Oost

Oef de spareribs van Rotisserie in Oud-West zijn niet te filmen lekker. Fingerlicking good!! En nu wordt Amsterdam oost ook verblijd met een eigen Rotisserie. In november vliegen de gegrilde kippetjes en malse spareribs je om de oren op het Beukenplein.
Lees meer over Rotisserie in Amsterdam oost.
Meer lezen over Rotisserie op de De Clercqstraat in Oud-West.

rotisserieamsterdampatatversamsterdamwest-1024x768

Bar Basquiat

Weer een spot van de Drie Wijzen uit Oost. Bar Basquiat op de Javastraat in Amsterdam oost wordt een ode aan de uitgesproken en expressieve kunstenaar Jean-Michel Basquiat.
Lees meer over Bar Basquiat

Rum Barrel

Er waait straks een Caribisch briesje over de Javastraat. Rum Barrel brengt rum, cocktails, comfort food en tropische sferen. Nice!
Lees meer over Rum Barrel

De Pijp

Van ‘t Spit

Wanneer dan? Hopelijk binnenkort Van ‘t Spit in de Pijp op de Frans Halstraat. Ze zijn al een tijdje aan het verbouwen en we wachten met smart op de toasty kippetjes aan het spit. Keep you posted!

Van 't Spit Amsterdam de Pijp

DIM SUM NOW

De verbouwing is in volle gang, maar in november opent de dim sum winkel DIM SUM NOW op de Ferdinand Bolstraat. Dat wordt smullen!
Lees meer over DIM SUM NOW

Centrum

The Uptown Meat Club

Vanaf november is het extra smokey op de Van Baerlestraat. Dan opent The Uptown Meat Club. Een mooi ingerichte zaak met flaming BBQ’s waar je lekker kunt chillen.
Lees meer over The Uptown Meat Club

the uptown meat club Amsterdam

Foto: The Uptown Meat Club

 

DutchEnglish
Read previous post:
Ron Gastrobar Oriental Amsterdam dim sum
Dim sum maken en cocktails mixen bij Ron Gastrobar Oriental

 Als er iets is waar ik nooit genoeg van kan krijgen is het wel dim sum. Ik ben verzot op...

Close