Natte lunch, een smakelijke roman

 
Booking.com

Of ik als blogster/business power woman in een sportwagen mee wil rijden in een tour langs een aantal high end restaurants in Amsterdam. Tja, je begrijpt dat ik daarover niet heel lang hoefde na te denken. Want ie wil nou niet rijden in een ronkende Maserati of Porsche en ook nog eens even acte de présence maken bij een paar mooie spots? Want laat ik naast lekker eten ook gek zijn op mooie en vooral snelle auto’s.

Waarom vraag je je nu af, waarom gaan we nou precies een rondje maken in deze razendsnelle bolides? Er is een nieuw boek uit, een luchtige roman dat net zo lekker weg leest als een goede sappige burger weg hapt. “Natte Lunch” heet dit nieuwe boek en wordt nu al vergeleken met het debuut van Kluun. Ideaal leesvoer om deze zomer lekker in te verdwijnen terwijl je nipt aan een smakelijk zomers drankje. En dit moet natuurlijk wel op gepaste wijze gelanceerd worden. Op de manier die past bij hoofdrolspeler Sem: Snelle auto’s, veel vrouwen en de beste restaurants.

Het boek

Het boek (de debuutroman van Maurice G. Stoevenbeld) in een notendop: Sem heeft alles wat zijn hartje begeert; Een droomhuis,  mooie vrouw, leuke dochter en een succesvol bedrijf. En toch wil hij meer, meer avontuur en zo geschiedt als hij Emma tegen het lijf loopt.

De tour

De tour, dat bestaat uit een aantal food- en carbloggers en andere power women in 10 mooie sportwagens (o.a. Porsche, Ferrari, Bentley en Maserati) reed op 19 mei door het centrum van Amsterdam langs een paar high end lunch spots. Uiteraard op de voet gevolgd door de pers.

natte lunch old time mercedes natte lunch booklaunch

De tour begon bij het Amstel Hotel met heel veel ronde motoren en reed in een colonne en onder begeleiding van vier motorrijders o.a. langs Librije’s Zusje, Izakaya, Guts & Glory, het Conservatorium Hotel en Morgan & Mees en eindigde bij Le Garage.

Natte Lunch Tour

Lees meer over het boek en hoe te bestellen op: http://nattelunch.nl.

Read previous post:
Paper Planes de Pijp Amsterdam
Paper Planes opent in de Pijp

 Paper Planes krijgt een vervolg! Zat deze pop-up lunch en koffiespot voorheen nog op het Rokin, inmiddels zit op hun oude...

Close