Pizza’s, expo’s, een ijscar en een wijnwinkel. Klaproos Amsterdam heeft het allemaal.

 
Booking.com

Amsterdam Noord weet wel hoe het hoort. Tenminste als het aankomt op vernieuwende concepten uit de grond te stampen. Hoogtij Amsterdam, Skatecafé, FC Hyena en nog veel meer van dat soort gave spots lijken bijna inherent aan het coole Amsterdam Noord. En aan de lijst van hotspots kunnen we sinds kort Klaproos Amsterdam aan toe voegen.

Klaproos Amsterdam; pizza’s eten en wijn drinken in het zonnetje

De naam doet niet gelijk vermoeden wat er hier op de kaart staat: namelijk pizza’s en antipasti. En een blik op hun Instagram leert me dat je niet alleen pizza’s kunt eten, maar ook buiten op het terras van Klaproos Amsterdam. En laat ik dat nou toevallig heel erg fijn vinden.

Maar er is meer

Het blijft niet bij pizza’s, antipasti en een terras, want Klaproos Amsterdam heeft ook een pooltafel, een exporuimte waar diverse kunstenaars het podium krijgen voor hun werken, een ijscokar en een wijnwinkel. Yup dat kan allemaal in Amsterdam Noord waar er nog lekker wat ruimte is.

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben inmiddels wel nieuwsgierig geworden naar deze creatieve plek in Noord. Dus dat wordt heel erg snel een dagje rondrennen (of fietsen) aan de Noordzijde. En natuurlijk moet er dan ook geproefd worden. Dus wordt vervolgd!

Oei, ken je Clubhouse Amsterdam al? Deze nieuwe spot in Amsterdam Centrum heeft een verborgen terras waar je wat lekkers kunt eten en drinken.

Klaproos Amsterdam
Papaverweg 38
Amsterdam Noord
Drinks | diner | terras

Openingstijden:
Donderdag en zondag van 17.00 uur tot 0.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 17.00 uur tot 2.00 uur

Foto credits: Klaproos Amsterdam

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Klaproos Amsterdam

loading map - please wait...

Klaproos Amsterdam 52.399200, 4.899200

Tags: Nieuw restaurant in Amsterdam Noord | pizzarestaurant in Amsterdam Noord | restaurant met terras in Amsterdam Noord | nieuwe spot in Amsterdam Noord | leuke spot in Amsterdam Noord | terrassen in Amsterdam Noord | waar kun je pizza eten in Amsterdam Noord | leuke plekken in Amsterdam Noord 

Translate this page»
Read previous post:
Groovy Tables Hoogtij Amsterdam Noord Daalder
Groovy tables @Hoogtij in Amsterdam Noord. Deze pop-up mag je niet missen!

 Oesters en champagne bovenop één of ander oranje torentje met uitzicht over Amsterdam Read more

Close