Ibiza tip: Pop up cinema Lime in the Coconut

 

Een tripje naar Ibiza op de planning? Dan moet je Lime in the Coconut, de pop up open air cinema zeker onthouden. Op bijzonder plekken op het Spaanse eiland, zoals Amante Beach Club, organiseert het Nederlandse stel Jochem en Alexandra voor het derde jaar op rij romantische filmavonden.

Dus stel je voor: Een super comfy beanbag, een lekker drankje in de ene hand, popcorn in de andere, het geluid van golfen op de achtergrond en een fijne film om naar te kijken. Klinkt goed op niet?

Lime in the Coconut toont zowel recente filmhits tot aan klassiekers zoals Pulp Fiction. Bekijk het programma van Lime in the Coconut.

The Independent en de Daily Mail verkozen Lime in the Coconut al tot één van de mooiste buitenbioscopen ter wereld. Dus dat zegt al genoeg! Een must try event als je op Ibiza vertoeft.

Tickets kosten € 30,-. Hiervoor krijg je hiervoor toegang tot de film, een beanbag, een glas wijn en een dekentje. Kaartje reserveren? Klik hier.

Liever een filmpje voor je eigen vrienden? Lime in the Coconut tovert zo je zwembad, terras, tuin of whatever om tot een buitenbios. Je hebt een private cinema vanaf € 350,-

Lime in the Coconut Ibiza

Lime in the Coconut
www.limeinthecoconut.es 

limeinthecoconutibiza

Read previous post:
pop up ijsboutique amsterdam
Nieuw: Pop-up IJsboutique in hartje centrum

 Ben je ook groot fan van de heerlijke ijsjes van IJsboutique op de Johannes Verhulststraat in Amsterdam zuid? Deze zomer...

Close