House of Watt nieuwe spot om te relaxen

 

House of Watt is er eentje om in de smiezen te houden. Terwijl ze as we speak druk bezig zijn om deze nieuwe spot in Amsterdam Oost relaxproof te maken sta ik al te poppelen om hun chillness te testen.

House of Watt in Casa 400 Hotel

Deze nieuwe spot in Oost neemt straks de lobby van het voormalige Casa 400 Hotel aan de James Wattstraat over. Wat je kunt verwachten van deze nieuwe plek? Op de vide kun je straks prima je laptop openklappen en weg tikken, beneden in het café wordt dé plek waar je onderuit kunt zakken.

Eten en drinken

Bij House of Watt kun je naast chillen ook wat eten of drinken. Bakkies koffie, lekkere lokale biertjes, glaasjes wijn, lunchgerechten die aardig zijn voor je portemonnee, borrelplanken, iedere avond een ongecompliceerde en gezonde daghap en nog veel van dit leuks kun je bij House of Watt verwachten. Klinkt best goed niet?

Terras voor zonnige dagen

En ja ja ook het terras ontbreekt niet. Aan de voorkant van het gebouw kun je neerploffen om de laatste zonnestralen van de avondzon mee te pikken. Een prima spot om de avond of het weekend in te luiden lijkt me.

House of Watt zit nu dus nog flink in de steigers, maar de nieuwe spot opent ergens deze zomer en ik heb horen fluisteren dat het openingsfeest ergens in september plaatsvindt. Oeeh spannend! Hou bySam in de gaten voor het laatste nieuws rondom deze nieuwe spot in Oost.
House of Watt
James Wattstraat 23
Amsterdam Oost
Lunch | brunch | drinks | terras | diner
Bekijk de website
Fullscreen-Logo
House of Watt

loading map - please wait...

House of Watt 52.351724, 4.925396
DutchEnglish
Read previous post:
Dakterras Bureau Amsterdam
De verborgen terrassen van Amsterdam

 De beste terrassen van Amsterdam zitten bij mooi weer altijd bommetje vol. Read more

Close