Hendrick’s Gin Curious Cucumber Zoo pop-up bar is AAN!

 

Hendrick’s Gin komt wel met iets heel erg bijzonders. 14 juni is het Wereld Komkommerdag. Yes I kid you not, ik dacht ook dat het een grapje was, maar er bestaat echt een dag waarop deze groene vriend de hele dag in de schijnwerpers staat. En aangezien komkommers en gin net zo goed met elkaar gaan als truffel en ei, zoet en zout en mayo en sriracha popt het ginmerk op deze feestelijke dag op met the Curious Cucumber Zoo. Denk heel veel bizarre komkommercreaties, curieuze komkommerrariteiten en natuurlijk gin, heel veel gin. Shaken, stired en nog veel meer gekkigheid.

Ik mocht gisteren al even binnenspieken en proeven van hun vloeibare en niet zo vloeibare lekkers. En natuurlijk kreeg ik ook een rondleiding langs alle curious groene leden.

Hendrick’s Gin Curious Cucumber Zoo

De Hendrick’s Gin komkommer pop-up vind je van 14 tot en met 18 juni in een wel hele mooie bar op de Ten Katestraat in Amsterdam Oud-West. Er is maar beperkt plek en binnenkort en je kunt je aanmelden voor dit te gekke cocktails and more pop-up event door een appje te sturen naar 06 26 60 35 20 met:

1. Je naam
2. De dag dat je wilt komen (14 t/m 18 juni)
3. Het tijdstip dat je wilt komen
4. Aantal gasten

Oh ja, de entree is gratis

Hendrick’s Gin Curious Cucumber Zoo
Ten Katestraat 117
Amsterdam West
Borrel | pop-up

Read previous post:
Rayleigh & Ramsay Overtoom Amsterdam
Rayleigh & Ramsay nieuwe wijnbar met DIY tap

 Rayleigh & Ramsay is een wel heel erg bijzonder wijnconcept dat binnenkort open gaat Read more

Close