Eerste Gin & Tonic Festival in Amsterdam

 
Booking.com

Gin & Tonic is hotter dan hot! Iedere zichzelf respecterend tentje in Amsterdam heeft dan ook een forse G&T-menu. En om er zeker van te zijn voortaan de show te stelen door alles te weten over de verschillende G’s en T’s, is er nu de oplossing: De Gin & Tonic Festival!

Deze allereerst Gin and Tonic Festival in Amsterdam wordt gehouden op Gin & Tonic Day: woensdag 27 mei a.s. bij restaurant Mercat Amsterdam.

Gin and Tonic festival, wat is het?

Tijdens dit festival waar het draait om deze mix van liquids krijg je de kans om te proeven van verschillende gin- en tonicmerken, masterclasses te volgen en te praten met (inter)nationale bartenders.

Mercat

Om in zomerse sferen te komen wordt het Gin and Tonic Festival gehouden in de tuin van het Spaanse restaurant Mercat in Amsterdam oost.

Bijzondere G&T’s

Bij een G&T’s Festival gebeuren er natuurlijk bijzondere dingen. Speciale merken zoals Damrak Gin en Hayman’s Gin zijn van de partij. Fever-Tree tonic presenteert hun signature G&T. Bombay Sapphire lanceert een nieuwe gin. Proeven van deze G&T’s kan voor een vriendelijk prijsje, lekker in combinatie met Spaanse tapas.

Meedoen is gratis, wel even aanmelden via gintonicday.com.

Gin and Tonic Festival

Read previous post:
BAUT Zuid Stadionplein
Getest: Hotspot BAUT Zuid

 Wie weleens bij BAUT is geweest toen ze nog op de Wibautstraat zaten zal verrast zijn door aankleding van BAUT...

Close