Coming soon: Hotspots om naar uit te kijken

 

Het is nog niet zover, maar wel leuk om alvast naar uit te kijken. Deze hotspots openen aankomende maanden in Amsterdam. Leuk voor op je verlanglijstje.

Instock Amsterdam voorgoed in oost

Instock Amsterdam, het voedselreddend restaurant heeft haar laatste dagen op het Westergasterrein groots gevierd en opent 13 juni haar deuren op de Csaar Peterstraat. En ze blijven hier voorgoed!

Instock in oost

Happyhappyjoyjoy

Het nieuwe concept van Julius Jaspers Happyhappyjoyjoy wordt dé plek om Asian streetfood te scoren. Er wordt nu nog druk verbouwd aan de Bilderdijkstraat, maar in juni zullen de springrolls en hot buns je om de oren vliegen.

Ron Gastrobar Oriental

Asian food is hot! Want ook Ron Blaauw goes Asian. In juni opent Ron Gastrobar Oriental op de Kerkstraat. De dimsum masters staan al klaar om Amsterdam te verwennen met hun Aziatische bites en gerechten.

Ron Gastrobar Oriental

The Duchess

The Duchess op de Nieuwezijds Voorburgwal gaat deze zomer open en wordt een poepie chique plek waar je uitgebreid kunt ontbijten, lunchen, afternoon tea-en, borrelen of dineren.

The Duchess Amsterdam restaurant nieuw voormalig Kasbank

Van ‘t Spit in de Pijp

Nu nog flink in de steigers, maar binnenkort gaat het jongere zusje van de bekende kip braad toko op De Clercqstraat open op de Frans Halsstraat in de Pijp. Nog even wachten dus, maar straks kun je bij Van ‘t Spit in de Pijp ook sappig geroosterde kippetjes en verse patatjes happen.

Hou bySam in de gaten voor het laatste nieuws!

Read previous post:
Pop up Pinch Sum dumplings
Pinch Sum het leukste pop-up dumpling event

 Pinch Sum is een walhalla voor dumpling lovers zoals ikzelf. Hun pop-up dinners staan gelijk aan één groot feest van...

Close