Club Crescendo nieuwe pop-up in People’s Place

 

Club Crescendo het nieuwe pop-up restaurant in People’s Place is er eentje om aan je to do-lijst toe te voegen. In de impressive ruimte aan de Stadhouderskade wordt je drie vrijdagen in februari, maart en april ondergedompeld in la dolce vita en easy tunes. Gisteren was de testavond van pop-up restaurant Club Crescendo. Een mooie gelegenheid om even te proeven van dit tijdelijk concept in de Tommy Hilfiger kantine.

Club Crescendo Italiaans eten en live muziek

Uit de keuken hoor ik Italiaanse kreten en de Parmezaanse kaas (waarin de pasta op smaak wordt gebracht) rolt heen en weer. Heerlijk die fijne buzz. De Italiaanse host Georgio gaat soepeltjes langs alle tafeltjes om ervoor te zorgen dat iedereen zijn Italiaanse gerechten om te delen heeft en de glazen goed gevuld blijven met wijn. Terwijl we knabbelen van het Italiaanse eten zorgt de band voor fijne soulful muziek.

Italiaanse gerechten om te delen

Hoppa voordat ik het door heb staat onze tafel vol met bordjes en schaaltjes gevuld met de lekkerste antipasti om samen van te snoepen. Vooral de bacon en de inktvisringen zijn favoriet aan deze tafel. Die gaan dan ook helemaal opperdepop.

Dan is het tijd voor de primo, de pasta di Georgio. Deze tagliatelle (die overigens fluweelzacht is) heeft even lekker wat baantjes getrokken in de Parmezaan en heeft ook duik genomen in de cognac. Een bijzonder pastagerecht die we uiteraard ook weer delen.

En dan staat de tafel weer vol met de secondi, een feest van ossenhaas, rode mul filet met een salsa verde, gegrilde paddenstoel, gegrilde aardappel met pesto, een salade van baby spinazie en waterkers en courgette met munt en pecorino. Wat ik zo ontzettend fijn vind aan de gerechten van Club Crescendo is dat er lekker veel veggies op de borden en kommetjes ligt. Een lekker rood en wit druivensapje ernaast en zo is het nog best gezond 😉

Is er nog ruimte? Tegenover mij nog wel, dus het grootste deel van de cappuccinotaart verdwijnt zonder dat ik er moeite voor hoef te doen. Ik nip tevreden aan mijn limoncello, liquid desserts zijn meer aan mij besteed.

Club Cresendo is een geslaagd concept. En waar maak je dat nog mee? Live muziek terwijl je een vorkje prikt? En de ruimte is natuurlijk ook spectaculair. Verder doet de bediening ontzettend haar best om je avond onvergetelijk te maken, ik heb geen lege glazen op tafel gezien. Ze moeten nog wel even oefenen op het bekend worden met de gerechten op de kaart, maar dat is tegen de tijd dat de eerste avond van start gaat vast helemaal in orde.

Pop-up restaurant voor drie vrijdag

Zin om aan te schuiven bij pop-up restaurant Club Crescendo? Dat kan met je groep besties of met je aller aller bestie. Het is aan jou. Het pop-up restaurant vind je op de volgende drie avonden in People’s Place:

  • vrijdagavond 24 februari
  • vrijdagavond 24 maart
  • vrijdagavond 21 april

Reserveren voor Club Crescendo

Reserveren kan via clubcrescendo@peoplesplaceamsterdam.nl. Een menu kost € 35,= de neus en dan ga je rollend naar buiten. Je kunt ook gewoon binnenwandelen op één van deze avonden om te hangen aan de bar en je te storten op de antipasti bar. Het antipasti barmenu kost € 17,50

Club Crescendo
Stadhouderskade
Amsterdam Centrum
Drinks | diner

Om 18.30 uur gaan de deuren van People’s Place x Club Crescendo open. Je kunt dan alvast opwarmen bij met een aperitivo. Om 19.30 uur kun je richting je mooi gedekte tafel en smullen van al het Italiaanse lekkers. Om 22.00 uur maakt de band plaats voor de DJ.

DutchEnglish
Read previous post:
Valentijnsdag Amsterdam
Valentijnsdag wordt zo wel heel erg leuk

Valentijnsdag, begrijp me niet verkeerd, ook ik ben stiekem romantisch en sta stil bij het fenomeen op 14 februari. Read...

Close