Bar Bouwmeester nieuwe spot op de Rijnstraat

 

Bar Bouwmeester is een nieuwe bar restaurant in de maak in de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid. Op de plek waar ooit Lot’s Lunchroom zat (naast de CoffeeCompany) komt deze nieuwe bar.

Bar Bouwmeester Amsterdam Zuid

Op dit moment zijn de ramen nog beplakt met een shout out naar nieuw personeel en ik heb een vermoeden wat er gaande is achter de deze afgeplakte ramen. Tenminste dat hoop ik: Geklus en andere werkzaamheden om ervoor te zorgen dat we straks kunnen neerstrijken in een nieuwe bar en restaurant in de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid. Hoe en wat? Is nog één groot raadsel. Er is nog geen Facebookpagina (althans die kon ik niet vinden). Wel is er al een Instagramaccount en een website.

Door Michelin bekroonde chef opent twee ramenrestaurants in Amsterdam

Hier at ik de bizar lekkere ramen noodles

De hele dag bitterballen

De spot is nog zo nieuw dat de menukaart ook nog een work in progress is, maar als je even wat rondneust op hun website kom je te weten dat je bij de nieuwe Bar Bouwmeester terecht kunt een kop koffie, wijntjes, borrelen met een uitgebreide borrelkaart en ontbijtjes. Ook lees je dat flexwerkers welkom zijn, dus uitklappen maar die laptop!

Oh en deze nieuwe bar restaurant op de Rijnstraat wil vooral niet te moeilijk doen dus ze kijken niet zo naar de tijd van de dag. Om acht uur ‘s avonds nog ontbijten? Waarom niet? En heb je om negen uur ‘s morgens al een enorme craving in bitterballen? Dan gooien ze toch een paar van die gepaneerde ronde jongens voor je in het vet? Kan allemaal bij Bar Bouwmeester.

Wanneer ze open gaan? Geen idee. Maar ik hou je op de hoogte!

Binnenkort op de Utrechtsestraat: Pigs&Punch een walhalla voor cocktailfans en pork liefhebbers.

Bar Bouwmeester
Rijnstraat 36
Amsterdam Zuid | Rivierenbuurt
Ontbijt | lunch | brunch | borrel | drinks | diner

Openingstijden Bar Bouwmeester:
Volgen snel

Fullscreen-Logo
Bar Bouwmeester

loading map - please wait...

Bar Bouwmeester 52.345100, 4.905720
DutchEnglish
Read previous post:
Takumi Rotterdam ramenrestaurant beste
Takumi Rotterdam bizar lekkere ramen noodles

 Takumi Rotterdam is het kleine broertje van de populaire ramen noodleshop Takumi Düsseldorf in je raadt het al Düsseldorf. Read...

Close