Amstel Boathouse Amsterdam restaurant

 

Dacht je Amsterdam wel te kennen, stuit je opeens tegen een verborgen plekje zoals Amstel Boathouse. Verstopt tussen het groen en aan het water vind je dit nieuwe restaurant dat het nieuwe jasje is van het oude Miranda Paviljoen in Amsterdam Zuid. Een wel heel bijzondere spot aan de Amstel dat beetje voor beetje getransformeerd wordt tot een te fijne plek om te chillen.

In het restaurant kun je nu al aanschuiven voor een yummy diner, maar er komt meer. Het terras wordt opgekrikt tot straatniveau zodat je over het water kunt turen. Ook krijgt het een veranda dat niet zal misstaan in Mississippi of een andere Southern State. Oeh zie je jezelf aankomende zomer al zitten?

De privé steiger is ideaal om je bootje aan vast te binden en achterover te hangen met een champie, oesters en fruits de mer. Oh boy dat klinkt goed.

Wil je nu al een kijkje nemen bij het restaurant van Amstel Boathouse? Dat kan! Met koud weer kun je je lekker opwarmen bij de haard. En hier een impressie van wat je kunt verwachten als je een vorkje gaat prikken.

oesters restaurant-amstel-boathouse-amsterdam

Vooral de oester en de tonijn gaan er bij mij goed in. De tonijn is perfect in balans qua smaak en smaakt naar meer.

restaurant-amstel-boathouse-diner amstel-boathouse-restaurant-diner-uit-eten

Ook de rest van de gerechten smikkelen lekker weg en zien er ook nog eens te gek uit.

restaurant-amsterdam-amstel-boathouse

Restaurant Amstel Boathouse is nu al fijn om aan te schuiven voor een lekker dineetje, maar ik ben ook erg benieuwd naar hoe het er aankomende zomer eruit komt te zien. Als ik de plannen mag geloven wordt dit wel een erg coole spot om zomerse dagen te spenderen.

Amstel Boathouse
Amstelzijde 223
Amsterdam Zuid
Lunch | diner | drinks | terras | boot

Bekijk de website.

Read previous post:
Restaurant Amsterdam GIN NEO bistro
Getest GIN Neo Bistro

Autodidact Jin is het brein achter GIN Neo Bistro. Hij heeft koken geleerd while he goes en daar kan ik...

Close